nandoonline

Artikelen

Artikelen

Voortvloeiend uit mijn interesse, samen met de vragen die ik regelmatig krijg, heb ik een tijd geleden besloten om een aantal dingen op te schrijven zodat ik niet elke keer opnieuw hetzelfde moet vertellen. Niet dat ik het erg vind, ik deel mijn kennis graag, maar er gaat veel tijd in zitten. Daarom investeer ik wat meer tijd, waarmee ik wellicht ook mensen op weg kan helpen die er niet toe komen om dingen te vragen. Bovendien, ik vind het leuk om te doen.

Fotograferen bij het Starven (1D138222)

Het aantal artikelen zijn inmiddels wat groter geworden. Genoeg reden om het wat meer inhoud en plaats te geven op mijn website. Via deze pagina zijn alle (openbare) artikelen te vinden.

Een volgorde van artikelen heb ik nog niet, ze staan gewoon in volgorde van verschijnen. Mochten de lezer aan of opmerkingen hebben, zijn ze uitgenodigd om daarover een berichtje te sturen. Feedback is leuk om te krijgen. En als er wens is naar een bepaald onderwerp, kan ik kijken of er in die richting een artikel over geschreven kan gaan worden. In dat geval, stuur me een berichtje.

Alle artikelen zijn in het pull-down menu van de site terug te vinden. Alleen de oudere artikelen die nog niet overgezet zijn naar de nieuwe site heb ik hieronder opgesomd. Deze lijst zal langzaam maar zeker korter worden tot ze uiteindelijk allemaal in de site zijn geïntegreerd.

Een (korte) reactie over wat je ervan vindt wordt op prijs gesteld :)

%d bloggers like this: