Aankondiging: De expositie Vol op stoom

Afgelopen jaar heb ik tijdens het bezoek aan Wolsztyn in Polen veel foto’s gemaakt van de stoomtreinen die daar nog altijd dagelijks een reguliere dienst rijden. Deze foto’s krijgen nu alle aandacht in een nieuwe expositie die in samenwerking met de Bibliotheek Maas en Peel wordt gehouden. Bij deze expositie komt alles over de stoomtreinen aan bod, waarbij mijn foto’s een belangrijke rol spelen.

Een grote schoonmaak tussen elke rit

De foto’s worden gepresenteerd in prachtige collages op groot formaat die ik speciaal voor deze expositie heb samengesteld. Later in het jaar komt ook Wojtek Lis, dè expert op het gebied van de stoomtreinen in Wolsztyn, op bezoek voor enkele lezingen. De expositie heeft als titel ‘Vol op Stoom’. Ofwel Pełną parą in het Pools.

De expositie reist langs maar liefst zes bibliotheken in Noord-Limburg. De start is op 4 februari in Meijel en zal voorlopig in oktober eindigen in Panningen.

Een reklame boodschap

Ik ben erg blij dat mijn foto’s uit Wolsztyn onverwacht zoveel aandacht krijgen en ik kijk uit naar het moment dat ze in Meijel voor het eerst te zien zijn. Iedereen is natuurlijk uitgenodigd om te komen kijken. De data staan ook in mijn agenda.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
11 jaren geleden

[…] heb zullen nog tot 9 juni in Maasbree te zien zijn. Vervolgens zullen ze achtereenvolgend in Baarlo, Kessel en Panningen hangen. In oktober verhuist de expositie naar Polen, samen met de foto’s ‘Stilte in de […]

Willem.
Willem.
11 jaren geleden

Een tip voor de NS om daar eens te gaan kijken als vervanger van de Fyra. Deze komt in elk geval wel aan. 🙂

Maar het zijn super foto’s.

Pim
Pim
11 jaren geleden

Op naar Meijel dan maar 😉 Gaaf!!