AANKONDIGING: gebroken links

AANKONDIGING: gebroken links

Beste bezoekers.

Ik ga een aanpassing maken waardoor bestaande links op externe sites naar mijn pagina niet goed meer kunnen werken. Kom je op een gebroken link; gebruik dan even de zoekmachine op mijn site om de pagina die je zoekt te vinden !

Tot op heden heb ik altijd een paginanummer in een url gehad. Bijvoorbeeld http://www.nandoonline.com/?p=5208. Dit gaat het komende weekend veranderen waardoor er in de url niet langer een nietszeggende paginanummer zichtbaar is, maar er een naam komt te staan.

Zodoende moeten mijn pagina’s beter vindbaar gaan worden.

Heb je een link naar een bepaalde pagina op mijn site, pas die dan aan. Via de zoekfunctie op mijn site is de pagina vaak snel te vinden. Ook ik zal de komende week veel links moeten aanpassen. Maar dit is slechts eenmalig.

 

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Bert KamermanFrans Visser Recent comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Bert Kamerman
Gast
Bert Kamerman

Waar val je over, beste Frans?? We hebben het over fotografie en niet over taal/schrijffouten

Frans Visser
Gast
Frans Visser

Voor een creatieve geest moet dit een noodzakelijke maar toch ietwat suffe bezigheid zijn. Succes met deze exercitie en ik hoop voor je weinig typefouten.

%d bloggers liken dit: