Artikel: L-brackets

Artikel: L-brackets

Op mijn camera’s zitten L-brackets. Deze brackets maken het mogelijk om mijn camera op een statief te zetten. Maar waarin onderscheid een L-bracket zich van de normale snelkoppelplaten voor/van statieven. Wat is het voordeel en (vooral) wat is het nadeel. Alles staat op een rij in mijn tweede artikel dat van de oude lokatie verhuisd is, compleet met nieuw fotomateriaal.

De plek waar het allemaal te vinden is: volg in het menu bovenaan de pagina de link ‘about – artikelen’.Veel leesplezier.


In de afgelopen jaren heb ik een aantal artikelen geschreven over het fotograferen. Die staan natuurlijk allemaal netjes op de internetpagina verzameld.

Deze pagina’s wil ik integreren met deze blog-site. Het artikel over L-brackets is het tweede dat naar deze plek verhuisd is.

Meld je aan om via email op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen

Leave a Reply

avatar
  Abonneer  
Abonneren op
%d bloggers liken dit: