Artikel: PSAM modes van de camera

Artikel: PSAM modes van de camera

Wat zijn de PSAM modes? Dat zijn de belichtingsinstellingen van een camera. Ik leg in eenvoudige bewoordingen uit wat welke instelling doet en waarvoor je deze kunt gaan gebruiken. Het is geschreven voor de beginnende fotograaf, maar ook de gevorderde fotograaf kan er wel mee overweg, denk ik.

De plek waar het allemaal te vinden is: volg in het menu bovenaan de pagina de link ‘about – artikelen’.Veel leesplezier.


In de afgelopen jaren heb ik een aantal artikelen geschreven over het fotograferen. Die staan natuurlijk allemaal netjes op de internetpagina verzameld.

Deze pagina’s wil ik integreren met deze blog-site. Met de verhuizing van het artikel over de PSAM modes maak ik een start met de verhuizing van deze artikelen.

Meld je aan om via email op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen

Leave a Reply

avatar
  Abonneer  
Abonneren op
%d bloggers liken dit: