Bandshoot: Angels & Agony

Bandshoot: Angels & Agony

Advertisements

Eind 2012 heb ik tijdens het Terra Gotha XX festival in Vlissingen een aantal promotie foto’s van de Nederlandse electronic darkwave band Angels & Agony gemaakt. Ik ben hiervoor gevraagd door Marco van Belle en Reinier Kahle, die tijdens dit festival in minimale bezetting optraden.

De mini fotoshoot was voorafgaande aan hun optreden gepland. Wat ongeving hebben we niet veel keuze gehad, maar een eenvoudige witte muur op het dak en een moment op de trap naar de kleedkamers was voldoende om een aantal aangename foto’s te maken.

Advertisements

 

Het was een beetje behelpen. Ik had niets meer ter beschikking dan de apparatuur die ik altijd bij een concert gebruik (een 35mm en 85mm objectief) en een flitser met een Rogue Flashbender. En om ons heen een hele drukke venue. Maar juist deze vrij spontane fotosessies geven een heerlijke uitdaging: van dit soort shoots wil ik er wel meer (dus roep maar, wie wil).
Ik hoop dat ik dit jaar de gelegenheid krijg om deze heren nogmaals op de foto te zetten. Dan moeten we zorgen voor een goede geschikte omgeving met zeeën van tijd en ruimte.

Na deze fotoshoot heb ik nog uitgebreid foto’s van het optreden gemaakt. Die zijn natuurlijk op mijn website terug te vinden, samen met de eerste concertregistratie die ik in 2008 in Rotterdam heb gemaakt (in de volle bezetting).

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x