dit is nando

Op deze pagina vindt u mijn contactgegevens. Behalve op deze website ben ik ook actief op Facebook, Instagram, en LinkedIn. U kunt me daar ook volgen, en natuurlijk via die weg contact opnemen.

Om contact op te nemen kan het onderstaande formulier ingevuld worden. Dit kan voor vragen over fotografie, over de aankoop van fotowerk of aanmelding voor een lezing of workshop.

Natuurlijk ben u ook welkom om te laten weten wat u van foto’s of de site vindt. Ik hoor graag reacties en ik zal altijd een bericht terug geven.

Hou er wel rekening mee dat ik niet altijd direct kan reageren, maar ik probeer dit wel altijd binnen vijf dagen te doen.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Website

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  Mocht het formulier om wat voor reden ook niet werken, stuur dan je aanmelding direct naar nando@nandoonline.com

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest

  15 Reacties
  Nieuwste
  Oudste
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  trackback
  3 jaren geleden

  […] Neem contact op met Nando […]

  Robert
  4 jaren geleden

  Hallo Nando,

  Ik lees met veel plezier jouw posts/blogs en ze zijn op een heerlijke Jip en Janneke manier uitgelegd. Top.
  Met grote belangstelling las ik ook jouw stukje over het fotograferen van zeevonk.
  Ik wil dit deze zomer zelf ook proberen vast te gaan leggen.
  Nu heb ik een vraag over de instelling van de WB.
  Normaliter heb jij de WB altijd op daglicht staan, maar geldt dat nu ook voor het fotograferen van zeevonk?
  Ik hoor graag van je.

  Mvg,
  Robert

  trackback
  4 jaren geleden

  […] je ook mee naar dit prachtige uitzichtpunt, en nog meer fantastische locaties in de Auvergne? Laat dit dan weten. Voor september 2019 is de masterclass vol, maar ook in 2020 is het mogelijk om mee te gaan. Meer […]

  Ronald
  Ronald
  6 jaren geleden

  Topsite. Veel info, go3de tips, prachtige foto’s. Ik ga deze zomer naar Australie op vakantie en zou graag daarvoor een cursus nacht- en/of sterrenfotografie doen. Ik heb een Canon 50D en een 5DMkiv met een aantal mooie L-objectieven. Kun je contact opnemen svp?

  stefan goossens
  stefan goossens
  6 jaren geleden

  Hallo Nando, ik heb sinds kort mijn hobby, fotografie,weer opgepakt en vond je site. Echt top hoor, goede uitleg hoog niveau, en je portfolio zeer herkenbaar, met de praktica haha. Ok ga zo door, en misschien eens tot ziens op een workshop op lezing.

  Tom
  Tom
  7 jaren geleden

  Hallo! Allereerst wil ik melden dat je een mooie website hebt met prachtige foto’s! Ik kom hier terecht via de Fujifilm X100T. Jouw review zorgt ervoor dat ik een beter beeld heb gekregen wat deze camera allemaal te bieden heeft. Toch heb ik nog wat vragen, mocht je tijd en zin hebben om deze te beantwoorden 🙂 De X100F komt waarschijnlijk deze of volgende maand uit. Zou je wachten op de X100F om deze te halen ipv de X100T of gaan voor een, misschien afgeprijsde, X100T? Heeft de X100T ook nog “last” van de “sticky shutter” zoals wel eens voorkwam… Lees verder »

  Dorota
  Dorota
  7 jaren geleden

  Dag! Ik vind jouw blog heel leuk! Ik zie, dat je veel Nederlandse muziekgroepen kent. Kun je me iets nederlandstaligs aanbevelen? Helaas spreek ik Nederlands niet bijzonders goed, dus sorry dat ik zo veel fouten maak… maar muziek helpt mij zeer bij talen. Dankjewel! 🙂

  Dorota
  Dorota
  Antwoord aan  Nando Harmsen
  7 jaren geleden

  Graag! Als je mij iets kan aanbevelen, ga ik heel dankbaar zijn. Sorry dat ik jouw zo veel tijd neem, maar ik zoek naar zulke muziek al zo lang! Dankjewel!