Contact

Om contact op te nemen kan het onderstaande formulier ingevuld worden. Dit kan voor vragen over natuurfotografie, over de aankoop van fotowerk of aanmelding voor een lezing of workshop. Natuurlijk ben u ook welkom om te laten weten wat u van foto’s of de site vindt. Ik hoor graag reacties en ik zal altijd een bericht terug geven.

Helaas werkt het contactformulier momenteel niet naar behoren. Daarom wil ik vragen om daarvoor in de plaats een email te sturen naar nando@nandoonline.com

13 Replies to “Contact”

 1. Hallo Nando,

  Ik lees met veel plezier jouw posts/blogs en ze zijn op een heerlijke Jip en Janneke manier uitgelegd. Top.
  Met grote belangstelling las ik ook jouw stukje over het fotograferen van zeevonk.
  Ik wil dit deze zomer zelf ook proberen vast te gaan leggen.
  Nu heb ik een vraag over de instelling van de WB.
  Normaliter heb jij de WB altijd op daglicht staan, maar geldt dat nu ook voor het fotograferen van zeevonk?
  Ik hoor graag van je.

  Mvg,
  Robert

  1. Dank je voor je reactie, Robert.
   Als je in het donker gaat fotograferen, in een omgeving waar toch veel kunstlicht is, zou ik de witbalans ergens tussen de 3400K en 4000K houden. Zorg ervoor dat je in raw bestandsformaat fotografeert, dan kan je nadien altijd bijsturen tot de foto de kleur heeft die je het meest bevalt.
   succes.

 2. Topsite. Veel info, go3de tips, prachtige foto’s. Ik ga deze zomer naar Australie op vakantie en zou graag daarvoor een cursus nacht- en/of sterrenfotografie doen. Ik heb een Canon 50D en een 5DMkiv met een aantal mooie L-objectieven. Kun je contact opnemen svp?

 3. Hallo Nando, ik heb sinds kort mijn hobby, fotografie,weer opgepakt en vond je site. Echt top hoor, goede uitleg hoog niveau, en je portfolio zeer herkenbaar, met de praktica haha. Ok ga zo door, en misschien eens tot ziens op een workshop op lezing.

  1. Dank je wel voor je reactie, Stefan. Veel plezier ook met het oppikken van je hobby. Fijn om te horen dat de info op mijn site je bevalt. Ik zie je graag op een van de workshops verschijnen.

 4. Hallo!

  Allereerst wil ik melden dat je een mooie website hebt met prachtige foto’s! Ik kom hier terecht via de Fujifilm X100T. Jouw review zorgt ervoor dat ik een beter beeld heb gekregen wat deze camera allemaal te bieden heeft.

  Toch heb ik nog wat vragen, mocht je tijd en zin hebben om deze te beantwoorden 🙂

  De X100F komt waarschijnlijk deze of volgende maand uit. Zou je wachten op de X100F om deze te halen ipv de X100T of gaan voor een, misschien afgeprijsde, X100T?

  Heeft de X100T ook nog “last” van de “sticky shutter” zoals wel eens voorkwam bij de eerste X100 ?

  In ieder geval super bedankt voor de moeite!
  Tom

  1. Dank je voor je reactie, Tom. Leuk om te lezen.

   Ik heb van de X100F gehoord maar wist nog niet dat deze echt op de planning stond voor release. Ik heb daarom ook geen enkel idee wat de verschillen zijn met de T-versie. Er zullen altijd verbeteringen zijn, veranderingen. Of die voor je fotografie noodzakelijk zijn kun je zelf het beste beantwoorden. Wat kwaliteit betreft zal het niet veel gaan uitmaken. Misschien wat meer pixels, een hogere ISO, misschien dedicated joystick voor de AF… Ik ga zeker kijken wat de F-versie gaat bieden. Een ding weet ik wel, de X100T zal er geen mindere kwaliteit om gaan leveren.
   Met de komst van F-versie zal het aanbod tweedehandse T-versies groter worden. Misschien dat dit een leuke bijkomstigheid is als je een gunstige prijs zoekt.
   Een sticky shutter heb ik bij de T-versie niet gevonden.

 5. Dag! Ik vind jouw blog heel leuk! Ik zie, dat je veel Nederlandse muziekgroepen kent. Kun je me iets nederlandstaligs aanbevelen? Helaas spreek ik Nederlands niet bijzonders goed, dus sorry dat ik zo veel fouten maak… maar muziek helpt mij zeer bij talen. Dankjewel! 🙂

  1. Dank je wel voor de reactie.
   Veel Nederlandstalige groepen ken ik niet. Ik kan je dus niet helpen met nieuwe muziek. Ik kan je wel de radiozenders aanbevelen die gespecialiseerd zijn in deze muziek.

   1. Graag! Als je mij iets kan aanbevelen, ga ik heel dankbaar zijn. Sorry dat ik jouw zo veel tijd neem, maar ik zoek naar zulke muziek al zo lang! Dankjewel!

    1. Mijn excuses. Ik bedoelde daarmee te zeggen dat je zelf even naar die zenders moet zoeken. Ik weet dat ze er zijn, maar ik luister er zelf nooit naar.
     Het zoeken moet met Internet niet zo moeilijk zijn.

Een (korte) reactie over wat je ervan vindt wordt op prijs gesteld :)