De Faeröer eilanden – deel 4

De Faeröer eilanden - deel 4

In mei 2018 stapten we samen in de de regen uit het vliegtuig op de de luchthaven van de Faeröer eilanden; de plek waar er niet alleen weer is, maar er heel veel van is. Ik schreef drie delen die aan dit bericht, de Faeröer eilanden – deel 4, vooraf zijn gegaan. Daarin heb ik de verschillende aspecten van onze reis verteld. Nu is het tijd voor wat meer foto’s.

Geschatte leestijd: 5 minuten

Tijdens de twee weken op deze zo tot de verbeelding sprekende eilanden archipel tussen Denemarken en IJsland genoten we van de uitzichten, bergen, rotsen, stranden en de ongerepte landschappen. We trotseerden stormachtige winden bij de vuurtoren van Kalsoy en tuurden over de rand van honderden meters hoge verticale kliffen. We keken uit over de eilanden in een heerlijke voorjaarszonnetje vanaf de top van de hoogste berg Slaetteratindur, en wandelden door de een met regenbuien geteisterd fjord naar de zee bij Saksun.

Een reklame boodschap

Lees ook de voorgaande blogberichten over de Faeröer eilanden in
het eerste deel
in deel 2
en in deel 3

Nog meer foto’s van de Faeröer eilanden

In de vorige delen van deze serie over de Faeröer eilanden heb ik al veel beelden laten zien van deze prachtige plek in de Atlantische Oceaan. Ik merk echter dat ik keer op keer weer opnieuw de foto’s bekijk die we tijdens deze twee weken durende reis hebben gemaakt. Het is niet vreemd om dan tot de conclusie te komen dat er nog zoveel meer te zien, te ervaren en te fotograferen is.

Het is mijn wens om weer terug te gaan. Misschien zelfs meerdere keren. Voor 2019 is er een nieuwe reis gepland. Tot het zover is geniet ik keer op keer van de beelden die ik er gemaakt heb. Genieten jullie mee, met deze kleine, nieuwe, selectie?

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
raymsfotosite.nl
5 jaren geleden

prachtige reeks!

gonda1948
5 jaren geleden

Idd een schitterende serie…genieten en mijn complimenten…Groet Gonda.

Thijs Schouten
5 jaren geleden

Mooie serie Nando!

Bart Telling
Bart Telling
5 jaren geleden

Wat een fraaie serie. Complimenten

Michel
5 jaren geleden

foto’s komen niet voor in de email
jammer