Menu Sluiten

De huwelijksreportage van Ton en Lidia

Het is fantastisch om een thema huwelijk te mogen fotograferen. Denk aan het steampunk huwelijk van Hélène en Björn, maar ook een huwelijk in de gothic-achtige stijl en in de victoriaanse stijl die ik eerder heb mogen vastleggen. Toch is het niet alleen dit soort huwelijksreportages die ik graag fotografeer. Ook de meer traditionele huwelijksreportages zijn prachtig om te doen. Op vrijdag 7 september was er zo een in Wijchen. Daar traden Ton en Lidia in het huwelijk.

Advertisements

Het was een heerlijk zonnige dag met een heerlijke temperatuur. Voor de fotograaf betekent die volle zon harde schaduwen en grote contrast verschillen. Een invulflits, en bij gelegenheid een reflectiescherm, kan die grote contrasten wat opheffen. De nieuw aangeschafte Godox propac 820 externe voeding voor mijn flitser is hierbij een welkome toevoeging. Geen ellende meer met losse batterijen of accu’s en een bijzonder snelle herlaadtijd.

Dit zonnige weer is bij uitstek geschikt voor een heldere, frisse en vooral romantische sfeer in de foto’s.  Ik maakt graag gebruik van veel hoge lichten om dat effect te bereiken. Dat is dan ook de sfeer die centraal gaat staan in deze reportage.

Dit huwelijk is een last-minut aanvraag met maar een paar weken om alles goed met het bruidspaar door te nemen. Dit hoeft geen probleem te zijn en dat was het bij Ton en Lidia ook niet. De dag had een prettige indeling met veel tijd en rust waardoor er veel gelegenheid was om mooie foto’s te maken.

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
9 jaren geleden

[…] heb ik de huwelijksreportage van Lidia en Ton geleverd, samen met een prachtig 30×45 canvas doek. Wederom is er een echtpaar […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x