De mooiste winterfoto’s van 2021

De mooiste winterfoto's van 2021

De winter van februari 2021 was kort maar krachtig. Een week lang sneeuw, ijs, en dolle pret. Het was genieten met volle teugen, en het leverde prachtige foto’s op die overal op sociale media te zien waren. Ik vroeg mijn lezers om hun mooiste winterfoto’s van 2021 op te sturen. Dit zijn de inzendingen.

Geschatte leestijd: 5 minuten

Natuurlijk was deze week winterse omstandigheden een feest voor mij. Ik ben dol op dit soort weersomstandigheden en het is fantastisch om daar foto’s van te maken. Maar ik ben niet de enige die dol is op dit winterweer en er zijn veel prachtige foto’s gemaakt.

Ik schreef een blogbericht over en met de foto’s die ik zelf gemaakt heb. In dat blog vroeg ik de lezers om de mooiste van hun winterfoto’s van 2021 naar me toe te sturen.

Een reklame boodschap
De mooiste winterfoto's van 2021
Enkele inzendingen voor de mooiste winterfoto’s van 2021, waarin we even meekijken door de ogen van de lezers van deze website. Dank je wel voor het inzenden.

De inzendingen voor de mooiste winterfoto’s van 2021

En dat is gedaan. Ik heb een prachtige set foto’s binnen gekregen die ik een kleine ereplaats in dit blog geef. Dit bericht is dus helemaal aan jullie gewijd. Dit zijn de mooiste winterfoto’s van 2021 door mijn lezers.

Credit wie credit toekomt

Bij elke foto in de galerij van de mooiste winterfoto’s van 2021 staat de naam van de fotograaf vermeld. Wil je graag meer zien van deze fotograaf, dan heb ik hieronder de links naar hun persoonlijke plekje op internet. Ofwel een eigen website, dan wel een Facebook pagina of een Instagram account. Ze staan in alfabetische volgorde op voornaam.

Deel dit bericht gerust, zodat al deze foto’s even in het zonnetje gezet worden.

Alle foto’s zijn uiteraard met instemming van de fotograaf geplaatst.

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties