De nieuwe website over: huwelijksreportages

De nieuwe website over: huwelijksreportages

Advertisements

De afgelopen week is mijn nieuwe website voor mijn huwelijksreportages online gegaan:

http://bruiloften.nandoonline.com

De vorige website was nog niet zo oud, maar het had niet de uitstraling die ik voor ogen had. In de nieuwe site komen de foto’s meer tot hun recht en staan meer centraal door het presenteren van een aantal voorbeelden uit fotoalbums. Het zijn deze fotoalbums waarin ik mij in onderscheid van de rest.

Advertisements

Met deze nieuwe website presenteer ik tevens het nieuwe logo van nandoonline.

Kom een kijkje nemen op de site en neem contact op als er een huwelijk in de planning staat. En geef het adres van de site  door als je iemand in de omgeving kent die gaat trouwen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x