Menu Sluiten

De publicatie in het tijdschrift Photo Digitaal

Deze maand, in nummer 33 van het tijdschrift Photo Digitaal staat een artikel over mij!

Advertisements

Daar ben ik natuurlijk erg trots op. Dus: iedereen naar de winkel…

En alsof dat niet genoeg is: de afgelopen maand had hetzelfde tijdschrift de fotowedstrijd met het thema “kleur”.  De foto die ik hiervoor ingezonden heb is hier al in een blogbericht verschenen (lees: IJsbloemen). Afgelopen zaterdag stond onverwacht een koerier aan de deur met een pakketje voor mij. Juiste adressering en naam, maar ik had niets besteld en er zat geen begeleidend schrijven bij. Mijn vriendin ontkende in alle toonaarden dat ze iets besteld had en toen drong het tot me door. Ik heb de tweede plaats behaald met mijn foto van de IJsbloemen. De prijs? Een prachtig Wacom Bamboo tablet dat werkelijk als geroepen kwam.

En ook deze uitslag, met foto, staat vermeld in deze uitgave van het tijdschrift Photo Digitaal.

Dit moet gevierd worden met een zomerse actie. Daarom krijgt elke (aanstaand) bruidspaar dat een offerte aanvraagt voor een huwelijksreportage, die leidt tot een opdracht, een gratis 30×45 vergroting op canvas van hun mooiste trouwfoto. Deze actie loopt tot eind augustus.

Meer informatie zal deze week op mijn website verschijnen.

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
9 jaren geleden

[…] in combinatie met het 30×45 canvas doek, dat ik in augustus aangeboden heb ter ere van mijn publicatie in Photodigitaal. De DVD presentatie box komt natuurlijk niet tot zijn recht in een foto. Daarvoor moet je het echt […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x