De publicatie in het tijdschrift Photo Digitaal

Ik had een jaar lang een lidmaatschap op dit tijdschrift. Ik merkte dat er soms iemand een soort van portfolio in had staan. Dus ging ik ervoor, de publicatie in het tijdschrift Photo Digitaal.

Geschatte leestijd: 2 minuten

Ik stuurde een digitaal briefje met de vraag of er interesse was in een portfolio in het tijdschrift Photo Digitaal. Ik had niet verwacht daar iets van te horen. Maar in 2012 verscheen in nummer 33 van het tijdschrift Photo Digitaal niet een artikel van mij, maar over mij!

De publicatie in het tijdschrift Photo Digitaal
De portfolio pagina in het tijdschrift Photo Digitaal, met landschapsfoto’s en concertfoto’s.

De publicatie in het tijdschrift Photo Digitaal is natuurlijk heel erg mooi. Hiermee sta je even in het zonnetje, en krijgen je foto’s wat meer aandacht dan normaal. Helaas hadden ze mijn trouwfoto’s uit het artikel weggelaten.

Winnaar in een fotowedstrijd

En alsof dat niet genoeg was: het tijdschrift had eerder de fotowedstrijd met het thema “kleur”. Hoewel ik maar heel erg weinig meedoe aan fotowedstrijden, had ik er voor deze eentje ingezonden. Dat was een foto die al eerder in een blogbericht verschenen.

Een reklame boodschap

Wil je meer weten over hoe deze foto tot stand is gekomen?
Lees dan mijn blogartikel IJsbloemen

In zekere zin was dit nog een publicatie in het tijdschrift Photo Digitaal, want bij de prijswinnaars stond mijn foto van de ijsbloemen in groot formaat vermeld.

Op een zaterdag stond onverwacht een koerier aan de deur met een pakketje voor mij. Juiste adressering en naam, maar ik had niets besteld en er zat geen begeleidend schrijven bij. Mijn vriendin ontkende in alle toonaarden dat ze iets besteld had en toen drong het tot me door. Ik had de tweede plaats behaald met mijn foto van de IJsbloemen. En de prijs? Een prachtig Wacom Bamboo tablet dat werkelijk als geroepen kwam.

Prijswinnaar

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
11 jaren geleden

[…] in combinatie met het 30×45 canvas doek, dat ik in augustus aangeboden heb ter ere van mijn publicatie in Photodigitaal. De DVD presentatie box komt natuurlijk niet tot zijn recht in een foto. Daarvoor moet je het echt […]