De publicatie in het tijdschrift Photo Digitaal

De publicatie in het tijdschrift Photo Digitaal

Advertisements

Deze maand, in nummer 33 van het tijdschrift Photo Digitaal staat een artikel over mij!

Daar ben ik natuurlijk erg trots op. Dus: iedereen naar de winkel…

En alsof dat niet genoeg is: de afgelopen maand had hetzelfde tijdschrift de fotowedstrijd met het thema “kleur”.  De foto die ik hiervoor ingezonden heb is hier al in een blogbericht verschenen (lees: IJsbloemen). Afgelopen zaterdag stond onverwacht een koerier aan de deur met een pakketje voor mij. Juiste adressering en naam, maar ik had niets besteld en er zat geen begeleidend schrijven bij. Mijn vriendin ontkende in alle toonaarden dat ze iets besteld had en toen drong het tot me door. Ik heb de tweede plaats behaald met mijn foto van de IJsbloemen. De prijs? Een prachtig Wacom Bamboo tablet dat werkelijk als geroepen kwam.

En ook deze uitslag, met foto, staat vermeld in deze uitgave van het tijdschrift Photo Digitaal.

Dit moet gevierd worden met een zomerse actie. Daarom krijgt elke (aanstaand) bruidspaar dat een offerte aanvraagt voor een huwelijksreportage, die leidt tot een opdracht, een gratis 30×45 vergroting op canvas van hun mooiste trouwfoto. Deze actie loopt tot eind augustus.

Meer informatie zal deze week op mijn website verschijnen.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
De huwelijksreportage van Hélène en Björn | nandoonline Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste
Abonneren op
trackback

[…] in combinatie met het 30×45 canvas doek, dat ik in augustus aangeboden heb ter ere van mijn publicatie in Photodigitaal. De DVD presentatie box komt natuurlijk niet tot zijn recht in een foto. Daarvoor moet je het echt […]

%d bloggers liken dit: