Menu Sluiten

De start van mijn eigen blog

Ik heb er lang over nagedacht en al een paar keer een poging gewaagd. Nu is het dan zover en maak ik een start met het bijhouden van een blog over mijn fotografie. Uiteindelijk wil ik dit blog onderdeel laten uitmaken van het verlevendigen van mijn websites met nieuwe updates, foto’s, publicaties en meer van dat soort dingen.

Advertisements

Advertisements

Echt vorm zal dit blog vooralsnog niet hebben. Ik streef er naar om dit binnen enkele maanden meer inhoud te geven.

Dus, welkom op nandoonline.wordpress.com waar alles over mijn fotografie in terug te vinden zal zijn.

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x