Menu Sluiten

Deel 2 van de nieuwe tutorial “Sterrensporen fotograferen”

Het was meer werk dan ik verwachtte, maar eindelijk heb ik deel 2 van de nieuwe tutorial sterrensporen fotograferen gereed. Vanaf nu staat deze tutorial volledig op mijn website.

Advertisements

Zoals ik in deel 1 al heb aangegeven gaat dit deel over het verwerken van alle foto’s die gemaakt zijn. In grote lijn is het stuk vrijwel hetzelfde gebleven als wat ik in de oude tutorial heb uitgelegd, maar de details over hoe de uiteindelijke nabewerking met maskers en layers moet gebeuren heb ik achterwege gelaten. De gedachte is, dat niet iedereen Photoshop heeft, of kan gebruiken.

Toch heb ik Photoshop als handvat gehouden om het principe achter het stapelen van de foto’s uit te leggen. Ik promoot nog altijd “het begrijpen wat je doet”  boven het simpelweg “blindelings een handleiding volgen“.

Ik hoop dat ik met de nieuwe tutorial weer een impuls heb kunnen geven aan iedereen die ook deze vorm van fotografie wil uitproberen. Het is leuk om te horen over de resultaten die behaald zijn aan de hand van mijn uitleg, of over opvallende dingen tijdens het fotograferen en bewerken van de foto’s. Alle respons is welkom en ik nodig iedereen uit om te reageren.

De link naar de tutorial is te vinden in de menubalk onder artikelen (drop-down menu) of volg deze link naar deel 2 van de tutorial Sterrensporen fotografen:

https://www.nandoonline.com/?page_id=2660

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lies
Lies
8 jaren geleden

super nando!! dankjewel!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x