Deelnemerfoto’s uit de Tarn

De deelnemersgroep uit de Tarn, oktober 2023

De tweede editie van de masterclass fotografie in de Tarn was fantastisch. We hadden prachtig weer, mooie omstandigheden, en een gezellige, enthousiaste groep deelnemers. Ik vroeg om een aantal foto’s te delen. Dit is gedaan en in dit blogbericht laat ik de ingezonden deelnemerfoto’s uit de Tarn zien.

Geschatte leestijd: 6 minuten

Wanneer ik iedereen op weg heb geholpen maak ik tijdens de masterclass in de Tarn zelf ook foto’s. Ik heb eerder al een impressie van deze editie laten zien. Kijk nog even in dat blogbericht wanneer je dit gemist hebt. Je kunt ook eens kijken naar de video die Hetwie gemaakt heeft.

Het is echter veel leuker om de deelnemerfoto’s uit de Tarn zelf te zien. Want uiteindelijk gaat het erom dat iedere deelnemer gelegenheid krijgt om foto’s te maken en daarbij meer over fotografie te leren. Het streven is om de fotografie naar een nieuw niveau te brengen. Ik kreeg een aantal foto’s toegezonden die ik in dit blogbericht mag laten zien.

Een reklame boodschap

Een eigen unieke uitvoering

Tijdens deze masterclass fotografie in de Tarn staan we met z’n allen op de verschillende locaties te fotograferen. Soms naast elkaar, soms ook niet. Ieder heeft een eigen unieke kijk op het onderwerp, waardoor elke foto uniek is. De deelnemerfoto’s uit de Tarn laten dat ook zo mooi zien.

De deelnemersgroep uit de Tarn, oktober 2023
De deelnemersgroep uit de Tarn, oktober 2023

Het traject tot een eindresultaat eindigt ook niet na het fotograferen. Net zoals vroeger de foto’s ontwikkeld en afgedrukt moesten worden, is het aan te raden om in dit digitale tijdperk de foto’s op de computer te bewerken. Alleen zo bereik je het meest optimale resultaat. Juist in dat ontwikkelproces komt de eigen inbreng, smaak en visie tot uiting.

De deelnemerfoto’s op een rijtje

Hier zijn dan eindelijk de deelnemerfoto’s van de Tarn op een rijtje. Geniet ervan, en laat vooral een reactie achter voor de auteurs van de foto’s.


Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties