Deelnemersfoto’s uit de Tarn

In mei 2023 was er de eerste masterclass fotografie in de Tarn. Tijdens deze week hebben we zes deelnemers meegenomen naar een selectie van prachtige locaties in het gebied. Het was een fijne week met veel fotografie, lekker eten en een glaasje wijn. Het is tenslotte een wijnstreek met wijngaarden en wijnboerderijen. In dit bericht laat ik enkele deelnemersfoto’s uit de Tarn zien.

Geschatte leestijd: 5 minuten

Een eerste masterclass in een nieuw gebied is altijd spannend. Hoe zal het gaan en hoe goed bevallen de uitgezochte locaties? We hadden bovendien een paar deelnemers erbij die al eerder met ons mee waren geweest. Het was erg leuk om ze ook op deze plek in Frankrijk weer mee te nemen naar de vele mooie plekken.

Samen op pad in de Tarn
De deelnemers van de eerste masterclass fotograferen in de Tarn.

Foto’s van de deelnemers

In een eerder artikel heb ik al verteld over deze masterclass in de Tarn. Heb je het nog niet gelezen, volg dan deze link naar dit artikel. Het is natuurlijk leuk om meer te zien van deze masterclass, inclusief deelnemersfoto’s uit de Tarn. Wat voor foto’s hebben de deelnemers tijdens deze week gemaakt?

Een reklame boodschap

In de onderstaande galerij heb ik de foto’s geplaatst die ik heb mogen ontvangen. Het zijn niet de enige foto’s. Er zijn er meer te vinden in de Facebook pagina, maar die is privé en alleen toegankelijk voor wie workshops en masterclasses bij ons gevolgd heeft.

Je kunt ook kijken op de portfolio pagina’s van enkele van de deelnemers. Je vindt de links in de lijst hieronder

Galerij


Heb jij na het zien van deze deelnemersfoto’s uit de Tarn ook interesse in deze masterclass? Kijk dan snel op de aanmeldpagina voor meer informatie. Er is nog een laatste plek vrij voor oktober 2023. Wees er wel snel bij.

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties