Drie mini statieven getest

Een paar jaar geleden ben ik op zoek geweest naar een klein, makkelijk statiefje dat eenvoudig mee te nemen is, niet zwaar is en toch zonder problemen zware apparatuur kan dragen. Destijds heb ik twee statieven getest, de Joby Gorillapod SLR-Zoom en een Berlebach mini statief. Dat laatste statief heb ik uiteindelijk gekozen en ik heb tot op heden geen moment spijt gehad van die keuze.

De jaren zijn voorbij gegaan en ik heb onlangs de kans gekregen om een derde mini-statief te gaan testen: de Novoflex minipod, die door de leverancier speciaal hiervoor ter beschikking is gesteld. De afgelopen weken ben ik dus aan de slag gegaan om dat prachtige statief uit te proberen en te vergelijken met de twee andere mini-statieven.

Een reklame boodschap
Ministatieven
De drie statieven: Joby Gorillapod SLR-Zoom, de Berlebach mini en de Novoflex minipod

Ik heb aan elk statief een aparte pagina gewijd waarin ik mijn ervaringen uitgebreid aan bod heb laten komen. Ben je op zoek naar een klein makkelijk statief, of van plan om er in de nabije toekomst een te kopen? Dan hoop ik dat mijn bevindingen hulp kunnen bieden bij de beste keuze.

In het menu onder artikelen zijn de drie pagina’s te vinden. Voor de goede orde plaats is ze hier. Veel leesplezier.

  1. Joby Gorillapod SLR-Zoom
  2. Berlebach mini
  3. Novoflex minipod

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties