Een artikel in de krant over de expositie in Polen

Vandaag is het Zondagsnieuws door de brievenbus gevallen. De editie waar ik naar uitgekeken heb, want er wordt aandacht aan mijn expositie in Polen besteed.

Paginagroot aandacht in het Zondagsnieuws van 18 november 2012

Natuurlijk wist ik dat dit aanstaande was, want ik heb onlangs een telefonisch interview aan de krant gegeven. Maar het is altijd weer afwachten hoe het uiteindelijk in het blad terecht zal komen. Op de voorpagina een kleine foto van mijzelf, en pagina 3 (bijna) volledig gewijd aan zowel mijn fotografie, de expositie maar ook over mijzelf.

 

Het Zondagsnieuws is de editie Helmond-Peelland – wie deze krant niet krijgt, en het bericht toch wil lezen: stuur een mailtje en ik stuur de tekst op.

3 Replies to “Een artikel in de krant over de expositie in Polen”

  1. Proficiat Nando met deze erkenning tot over de grenzen.
    Altijd weer erg mooi zoals jij het landschap weet vast te leggen.
    Gr. Jan Huijbers

Een (korte) reactie over wat je ervan vindt wordt op prijs gesteld :)