Een flyer en krantenartikelen

Er zijn een aantal foto’s van mij gepubliceerd. Het gaat om een flyer en krantenartikelen. In dit bericht vertel ik iets meer over deze bescheiden maar leuke publicaties.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Onlangs heb ik foto’s gemaakt van Teska. Deze reportage was in eerste instantie bestemd voor de flyer van het festival Terra Gotha, dat in 2012 voor de 20e keer in Vlissingen werd gehouden. Het was nog even onzeker wat de exacte line-up zou zijn, maar nadat deze bekend werd gemaakt, mocht de flyer ‘geflyerd’ worden. Het resultaat is een heel geslaagd.

Een flyer en krantenartikelen
De flyer van het Terra Gotha festival in Vlissingen. met de foto van Teska als grote aandachtstrekker.

Krantenartikelen

Behalve de flyer zijn er ook foto’s in verschillende krantjes verschenen. Het eerste krantje waar maar liefst twee foto’s zijn geplaatst was het Zondagsnieuws van Helmond/Peelland, netjes met de (verplichte) naamsvermelding (dat is nog wel eens anders). Bovendien gaat het over mijn workshop die in samenwerking met Staatsbosbeheer plaatsvindt.

Een reklame boodschap
Een flyer en krantenartikelen
Twee foto’s in het artikel van het Zondagsnieuws, over mijn workshop in de Groote Peel.

Het tweede krantje was de Traverse, een weekkrant die inmiddels al niet meer bestaat. Het was hier verwerkt in een veel groter artikel. Opvallend is het verschil in kwaliteit van de foto’s. Het Zondagsnieuws laat een redelijk goede kleurkwaliteit zien, maar de Traverse absoluut niet.

De Traverse met mijn foto
Het artikel in de Traverse. Het valt op hoe slecht de kwaliteit van de foto is. Deze komt totaal niet tot zijn recht.

Deze slechte kwaliteit is natuurlijk niet erg fijn. Toch blijft het elke keer weer leuk om je foto’s zo terug te zien, en al helemaal als het ook nog eens over mijn werk gaat.


Wil je meer weten over mijn workshops, kijk dan zeker even op de aankondigingspagina op deze site. Je vindt de link in het menu, of via de link in deze tekst. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct met mij in contact te komen voor workshops.

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
11 jaren geleden

[…] september heb ik een fotoshoot gehad voor de flyer van dit festival, dat nu voor de twintigste keer in Vlissingen is gehouden. Op 15 december was het […]