Menu Sluiten

Een flyer en krantenartikelen

Een paar weken geleden heb ik foto’s gemaakt van Teska. Deze reportage was in eerste instantie bestemd voor de flyer van het festival Terra Gotha, dat dit jaar voor de 20e keer in Vlissingen wordt gehouden. Het was nog even onzeker wat de exacte line-up zou zijn, maar nu deze bekend is mag de flyer ‘geflyerd’ worden. Dit is het resultaat:

Advertisements

 

Behalve de flyer zijn er in de plaatstelijke krantjes artikelen verschenen waar twee van mijn foto’s zijn gebruikt. Het gaat over de aankondiging van een schemerwandeling die binnenkort gaat plaatsvinden.

Het eerste krantje waar maar liefst twee foto’s zijn geplaatst is het Zondagsnieuws van Helmond/Peelland, netjes met de (verplichte) naamsvermelding (dat is nog wel eens anders).

Het tweede krantje is de Traverse. Het is hier verwerkt in een veel groter artikel. Opvallend is het verschil in kwaliteit. Het zondagnieuws laat een redelijk goede kleurkwaliteit zien, maar de Traverse absoluut niet.

Deze slechte kwaliteit is natuurlijk niet erg fijn. Toch blijft het elke keer weer leuk om je foto’s zo terug te zien.

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
8 jaren geleden

[…] september heb ik een fotoshoot gehad voor de flyer van dit festival, dat nu voor de twintigste keer in Vlissingen is gehouden. Op 15 december was het […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x