Een nieuw lezing over systeemfilters

een nieuwe lezing over systeemfilters

Fotografeer jij wel eens met filters? Dan weet je misschien ook dat het lastig kan zijn om ze goed te gebruiken. Welk grijsverloopfilter moet je kiezen? Hoe sterk moet je grijsfilter zijn voor het gewenste effect? Hoe werkt een polarisatiefilter en kan je die altijd gebruiken? Deze vragen en nog veel meer beantwoord ik in een nieuwe lezing over systeemfilters.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Filtersystemen zijn heel erg populair. Veel fotografen die aan landschapsfotografie doen besluiten om tot deze aanschaf over te gaan. Misschien is het om de dynamische verschillen tussen de lichte en donkere delen in een foto terug te dringen. Wie weet wil je bewust heel lange sluitertijden gebruiken. Of zoek je naar een manier om reflecties te voorkomen? De lezing fotograferen met systeemfilters beantwoordt al deze vragen.

Haida systeemfilters
De systeemfilters van Haida die ik gebruik. Een keur aan verschillende filters. Maar wanneer gebruik je welke? Ik vertel het je in deze informatieve lezing.

Een nieuwe lezing over het gebruik van systeemfilters

Ben je nieuw in de wereld van systeemfilters, of heb je een set filters maar weet je niet goed hoe ermee om te gaan? Dan is deze lezing perfect voor jou. Ik behandel op een heel open en duidelijke manier welke filters er zijn. Maar ook hoe je ze het beste kunt gebruiken. Of wanneer je ze kunt gebruiken.

Lees meer over het filtersysteem dat ik gebruik:
Review van het Haida M10 filtersysteem

een nieuwe lezing over systeemfilters
Fotograferen met systeemfilters is mijn nieuwe informatieve lezing waarin ik de wonderlijke wereld van het gebruik van filters in detail uitleg, in eenvoudige bewoordingen.

De lezing is informatief voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers van systeemfilters en filtersystemen. Net als alle andere lezingen vertel ik gedurende twee uur alles wat je moet weten. Dit doe ik met behulp van veel beelden en tekeningen, die ik speciaal voor deze lezing heb gemaakt.

Er zijn beperkingen die de regering wegens de Covid-19 situatie ons oplegt. Daarom kan ook deze nieuwe lezing over systeemfilters via Zoom gegeven worden. Het is een aangename avond luisteren en kijken. En natuurlijk met de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Meer informatie en het boeken van de nieuwe lezing over systeemfilters

De lezing kan geboekt worden voor fotoclubs, verenigingen en fotogroepen. Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik naar de informatiepagina van deze nieuwe lezing over systeemfilters.

Op die pagina staat ook het contactformulier om een aanvraag te doen voor een lezing via Zoom. Wanneer de mogelijkheden er weer zijn, kom ik ook graag persoonlijk voor de groep vertellen.

Meer informatie
en de mogelijkheid tot het boeken
vind je op de pagina:
De lezing Fotograferen met Systeemfilters

De lezing Fotograferen met Systeemfilters
Een greep uit De lezing Fotograferen met Systeemfilters

Wil je advies over de ideale set filters voor jou? Neem dan ook contact met mij op. Dat kan via de contactpagina op deze website. Vertel er uitgebreid bij waarvoor je de filters wilt gaan gebruiken.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties