Menu Sluiten

Een nieuwe website voor huwelijksfotografie

Met trots kan ik aankondigen dat ik vanaf heden een volledig nieuwe website voor mijn trouwfotografie heb. Compleet met een nieuwe domeinnaam:

www.nandoharmsen.nl

20140130screenshot

Advertisements

Op deze nieuwe website is natuurlijk alles te vinden over mijn werk als trouwfotograaf, de werkwijze, prijzen, mogelijkheden en de recente reportages die ik gemaakt heb. Ik heb alle oude blogberichten over mijn trouwreportages op deze nieuwe site gezet. De komende nieuwe verslagen van mijn trouwreportages zullen vanaf heden op www.nandoharmsen.nl verschijnen. Dat betekent dat op nandoonline.com alleen nog korte berichten met verwijzingen naar nieuwe trouwreportages zullen verschijnen, dus ik blijf iedereen wel netjes op de hoogte houden.

Ik heb een kleine wijziging in het menu aangebracht: de link naar trouwreportages is niet meer naar een aparte pagina op deze site. Deze verwijst vanaf nu direct door naar www.nandoharmsen.nl. De oude URL http://bruidsreportages.nandoonline.com linkt ook direct door naar de nieuwe site.

Inmiddels heb ik al een aardig aantal positieve reacties gekregen op de site. Hier en daar zal de site nog bijgeschaafd worden, nieuwe foto’s toegevoegd of veranderd worden en uiteindelijk aangevuld met referenties. Ik heb de site met zorg samengesteld, maar mochten er dingen zijn die opvallen; geef het door.

En tot slot wil ik aan iedereen vragen; weet je iemand die gaat trouwen, of trouwplannen heeft? Stuur ze naar mij.

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Photo Dante, Philip
7 jaren geleden

Een doordachte en verstandige stap, ik hoop dat je je doelstellingen ermee bereikt.
Complimenten voor weer een heldere en duidelijke site.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x