Een selectie foto’s van Winter op Lofoten 2018

Een selectie foto's van Winter op Lofoten 2018

De fotoreis Winter op Lofoten 2019 staat weer in het vooruitzicht. Daarom heb ik weer eens terug gekeken naar de foto’s van de reis in 2018. Terugkijken naar oude foto’s kan ik altijd aanraden, zeker als je ze al een tijdje niet meer gezien hebt. Daarom presenteer ik in dit blogbericht een selectie foto’s van Winter op Lofoten 2018. Neem je even een paar minuutjes om mee te genieten?

Geschatte leestijd: 5 minuten

Ik heb al vele maanden de foto’s van Winter op Lofoten 2018 niet of nauwelijks meer bekeken. Het is opvallende dat ik de foto’s nu met heel andere ogen bekijk. Veel foto’s zijn blijkbaar in de achtergrond verdwenen. Begrijpelijk, want je kijkt altijd eerst naar de beelden die het meest in het oog springen. Maar met het opnieuw bekijken blijken er toch veel mooier dan verwacht. Van andere foto’s begon ik me af te vragen of een andere bewerking niet beter was. Dit heeft tot deze selectie foto’s van Winter op Lofoten 2018 geleid.

Een reklame boodschap

Het terugkijken naar de foto de prachtige eilanden archipel Lofoten heeft me in ieder geval doen verlangen naar de nieuwe reis die in februari 2019 gaat plaats vinden. Het zijn misschien dezelfde plekken, of bijna dezelfde plekken, waar we naar toe gaan. Maar alle keren dat ik op de stranden van Uttakleiv, Haukland, Myrland of Storsandnes heb gestaan, is het elke keer toch anders geweest.

Inspiratie door een terugblik

Met deze selectie foto’s van Winter op Lofoten 2018 heb ik ook weer inspiratie gekregen. Maar vooral ook nieuwe ideeën voor de foto’s die ik wil gaan maken. Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van de weersomstandigheden. Iets wat je helemaal niet onder controle hebt. Je moet nemen wat je krijgt, en juist die onzekerheid maakt het spannend en opwindend.

Wie weet zullen de weersomstandigheden unieke beelden opleveren. Zelfs met deze terugblik naar de Winter op Lofoten 2018 foto’s brengt het momenten die ik nooit had kunnen voorzien. Ik geniet er nu al van. Genieten jullie even met mij mee?

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Harald
Harald
5 jaren geleden

Prachtig Nando, nog even en dan kan ik het ook zien en hopelijk vastleggen! 🙂

Cees
5 jaren geleden

Wat een prachtige foto’s, en wat fijn dat je ook de gegevens erbij zet waarmee ze gemaakt zijn

Jack
Jack
5 jaren geleden

Petje af, je kan ze alleen maar heel mooi vinden!

beheer12JOlanda
5 jaren geleden

Wat bijzonder deze foto’s. Brengt me in gedachten terug naar een van de mooiste plekken op aarde.