Menu Sluiten

Een selectie foto’s van Winter op Lofoten 2018

Met de fotoreis Winter op Lofoten in het vooruitzicht heb ik weer eens terug gekeken naar de foto’s van de reis dit jaar. Na vele maanden de foto’s niet of nauwelijks meer bekeken te hebben, merk ik dat de foto’s met heel andere ogen bekeken worden. Sommige foto’s, die op de achtergrond verdwenen omdat andere foto’s zoveel meer aandacht kregen, blijken toch mooier dan ze toen leken. Van sommige andere foto’s begon ik me af te vragen of een andere bewerking niet beter was. Het heeft me in ieder geval doen verlangen naar de nieuwe reis die in februari 2019 gaat plaats vinden. Het zijn misschien dezelfde plekken, of bijna dezelfde plekken, maar alle keren dat ik op de stranden van Utakleiv, Haukland, Myrland of Storsandnes heb gestaan, is het elke keer toch anders geweest. Nu kijk ik ook met een nieuwe blik naar deze foto’s, en kijk ik uit om die welbekende plekken op een geheel andere manier te bekijken. Het duurt nog een paar maanden, maar ik kan weer even genieten van de herinneringen die deze foto’s brengen. Genieten jullie met me mee?

Advertisements

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Harald
Harald
2 jaren geleden

Prachtig Nando, nog even en dan kan ik het ook zien en hopelijk vastleggen! 🙂

Cees
2 jaren geleden

Wat een prachtige foto’s, en wat fijn dat je ook de gegevens erbij zet waarmee ze gemaakt zijn

Jack
Jack
2 jaren geleden

Petje af, je kan ze alleen maar heel mooi vinden!

beheer12JOlanda
2 jaren geleden

Wat bijzonder deze foto’s. Brengt me in gedachten terug naar een van de mooiste plekken op aarde.

8
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x