Een webwinkel met Haida filters

Haida M10-II KIT enthusiast

Zoals je weet ben ik ambassadeur van Haida filters. Ik fotografeer mijn landschappen met het filtersysteem van dit merk. Dat doe ik met grote tevredenheid, en het is niets meer dan logisch dat ik deze filters iedereen kan aanraden. Vanaf heden heb ik op mijn site een webwinkel met Haida filters. Heb je interesse in deze filters, dan kun je nu direct bij mij terecht.

Geschatte leestijd: 4 minuten

Hou jij er van om landschappen te fotograferen? Dan heb je misschien wel eens nagedacht over filters. Grijsfilters, grijsverloopfilters, en een polarisatiefilter. Misschien heb je al een systeem in bezit, misschien ben je aan het oriënteren. Wanneer je het aan mij vraag, adviseer ik het filtersysteem van Haida. Ik heb nu een webwinkel met Haida filters.

Lees mijn review van het Haida M10 II filtersysteem
Review van de Haida M10 II filterhouder

Een webwinkel met Haida filters
Het gebruik van de Haida M10 II filterhouder aan de Opaalkust. Het was even wennen omdat het plaatsen van de filterhouder op de adapterring heel anders is geworden.

Webwinkel met een selectie Haida filters en producten

Ik heb niet alle producten van Haida op mijn site vermeld. Het is een bewuste keuze om filters en filtersets aan te bieden die perfect geschikt zijn voor landschapsfotografie. Filterhouder, adapterringen, grijsverloopfilters en grijsfilters zijn er te vinden. Zowel het Haida M10 systeem als de NanoPro magnetische filters.

Een webwinkel met Haida filters
Fotograferen met lange sluitertijd op het strand van Ameland. Het plaatsen en wisselen van de magnetische filters was kinderlijk eenvoudig.

Lees de review over het magnetische filtersysteem van Haida
De Haida NanoPro magnetische ND filters

Behalve de standaard producten in mijn webwinkel met Haida filters heb ik Nando’s Advies in het leven geroepen. Daarin heb ik speciaal voor jou een selectie filters bij elkaar gezocht waarmee je direct alle benodigdheden hebt om een goede start te maken. Voorlopig is het gericht op grijsfilters, maar dit wordt later nog aangevuld met een advies set met grijsverloopfilters.

Uitbreiding van de webwinkel voor het komende jaar

Ik ben van plan om de webwinkel niet te groot te laten worden. Het blog blijft het belangrijkste, waarbij ik nu direct de gelegenheid heb om filters aan te raden wanneer deze ter sprake komen. Wat ik wel aan ga vullen zijn de e-books. Momenteel heb ik er twee, maar daar zullen er meer van komen.

Het boek perfect belichten ligt nu in de winkel
Ook het boek Perfect Belichten zal in mijn webwinkel te vinden zijn.

Naast de e-books zullen ook de boeken die ik geschreven heb in de webwinkel terecht komen. Dat is natuurlijk het boek Perfect Belichten, wat in 2021 is verschenen. Ook de boeken die met Photofacts Academy zijn gemaakt gaan een plekje vinden in mijn webwinkel.

Ben je benieuwd naar de webwinkel?
Kijk dan op de pagina Webwinkel,
die je ook in het menu terug kunt vinden.

In samenwerking met de importeur Omnifoto

De Haida filters die in mijn webwinkel staan heb ik zelf niet op voorraad. Alle bestellingen worden doorgestuurd naar de importeur Omnifoto die voor de verdere afhandeling van de bestelling zal zorgen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties