Expositie ‘Dwalen door de Peelvenen’

Ik heb er nog niet veel over verteld, maar vanaf morgen worden de canvassen van de serie ‘Dwalen door de Peelvenen‘ geëxposeerd in Kentalis te Eindhoven.

Een reklame boodschap

De expositie is in combinatie met een tentoonstelling van kunstenares Shelly Lapré en vindt plaats in de ontvangstruimte zelf. In principe is deze expositie bestemd voor de bezoekers van Kentalis zelf. De canvas doeken zullen tot eind februari geëxposeerd worden.

Kentalis is gespecialiseerd op het gebied van diagnostiek, zorg en onderwijs voor mensen met beperkingen in horen en communiceren doordat ze doofblind, doof of slechthorend zijn. De adres gegevens zijn:  Castiliëlaan 8, 5629 CH Eindhoven.

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
10 jaren geleden

[…] na mijn expositie Dwalen door de Peelvenen in het Buitencentrum de Pelen (voormalige bezoekerscentrum Mijl op Zeven) heeft het gebouw dat als […]

trackback
10 jaren geleden

[…] uit de serie ‘Dwalen door de Peelvenen’ opgehangen bij Kentalis in Eindhoven (zie mijn vorige bericht hierover). De expositie zal niet zomaar voor iedereen toegankelijk zijn; het is voorbehouden voor […]