Fotografie voor en van artiesten door Nando Harmsen

Cd's met foto's van nando harmsen

Na vele jaren concertfotografie heb ik niet alleen de artiest op het podium gefotografeerd, maar ook buiten het podium. Fotografie voor albums, websites en andere promotionele doeleinden. Ik dacht dat het tijd was om de fotografie voor en van artiesten door Nando Harmsen te laten zien.

Geschatte leestijd: 8 minuten

Het fotograferen van artiesten op het podium heb ik altijd fantastische gevonden. Mijn eerste concertfoto’s stammen uit de jaren negentig, toen ik op het podium foto’s stond te maken van De Dijk.

Inmiddels zijn er heel wat van de foto’s die ik gemaakt heb op websites van artiesten verschenen. Maar het leukste is nog altijd het gebruik van mijn beelden voor in de boekjes of op de covers van CD’s en LP’s.

Cd's met foto's van nando harmsen - Fotografie voor en van artiesten door Nando Harmsen
De CD’s waarin mijn foto’s verschenen zijn.

Het is daarbij niet bij concertfoto’s gebleven. Ook het fotograferen van artiesten buiten het podium om heb ik gedaan. Backstage, in muziekstudio’s of fotostudio’s, en op prachtige locaties.

Een reklame boodschap

Fotografie van artiesten door Nando Harmsen voor digitale publicaties

Er is niets mooier dan een CD op LP uit de kast te nemen, waar mijn foto’s in het boekje of op de hoes te zien is. Er wordt tegenwoordig veel digitaal uitgebracht, muziek die nooit op een fysiek medium verschenen is.

Ronald Landa website - Fotografie voor en van artiesten door Nando Harmsen
Ronald Landa website met mijn foto’s

Ook daar had ik een lijst met artiesten die mijn werk gebruikt hebben, maar die ik me niet allemaal meer kan herinneren. Waarschijnlijk zijn de meesten ook al niet meer online. Maar de mooie herinnering blijft natuurlijk. En de foto’s natuurlijk.

Sexession website - Fotografie voor en van artiesten door Nando Harmsen
Sexession website met mijn foto’s

Tot slot laat ik nog een selectie zien van foto’s die het niet tot een echte print op CD, LP of flyer zijn gekomen, en alleen even digitaal hebben mogen schitteren. Enjoy.

Lees meer over enkele van deze fotosessie in de volgende berichten op mijn blog:

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties