Het Noorden van IJsland is een gebied dat wel eens over het hoofd gezien wordt. Voor deze fotoreis IJsland zomer, die aangeboden wordt door Fotografie-reizen.nl, zal ik een van twee de begeleiders zijn, om garant te staan voor fantastische foto’s.

Vanaf 2021 ben ik een samenwerking aangegaan met Fotografie-reizen.nl, en ga ik enkele reizen die aangeboden worden begeleiden. Een daarvan is de zomer reis naar IJsland, het land van vuur en ijs.

Omdat ik nog niet in IJsland ben geweest, is dit ook voor mij een nieuw avontuur. Ik zal als begeleider met name helpen met het fotograferen, om te zorgen dat jullie de met prachtigste foto’s thuis komen. Tegelijkertijd leer ik, samen met jullie het land kennen.

De fotoreis IJsland zomer is een prachtig avontuur in het Noorden van het land, met de hooglandroute Kjölur, die dwars door het binnenland loopt. We bezoeken de watervallen Dettifloss en Godafloss, en het prachtige vulkanische gebied bij Myvatn en Akureyi

Behalve de prachtige natuur krijgen we gelegenheid om de clowns onder de vogels te fotograferen, de prachtige papegaaiduikers. De reis is bovendien met een walvisexcursie.

Een impressie

Ik heb natuurlijk nog geen beelden van deze reis kunnen maken. Wil je een impressie hebben, kijk dan naar de website op fotografie-reizen.nl.

Reisinformatie

Alle informatie over deze reis, en het inschrijfformulier is te vinden op de site van fotografie-reizen.nl

  • De reis waar ik deel van uitmaak is van 21-28 juni 2021.
  • De prijs bedraagt € 2495 per persoon
  • De vlucht, logies, vervoer ter plekke, en excursie is bij de prijs inbegrepen