Foto’s te koop via werkaandemuur.nl

Ik heb me aangemeld bij de website werkaandemuur.nl. Via die weg hoop ik zo nu en dan (of vaker) mijn werk te verkopen.

De link naar mijn persoonlijke pagina is
http://www.werkaandemuur.nl/index/shop/nl/Nando-Harmsen

Eerder heb ik al eens gekeken bij de site Oypo maar dat beviel me niet. De presentatie van het te koop aangeboden werk is op werkaandemuur.nl heel wat mooier / beter. Er is zelf een optie op de posters in een virtuele omgeving te laten zien.

De mogelijkheid bestaat om afdrukken in diverse maten te bestellen op dibond, canvas of op poster.

De komende dagen ga ik de link naar werkaandemuur.nl op mijn websites, blog en sociale media plaatsen.

One Reply to “Foto’s te koop via werkaandemuur.nl”

  1. Ik heb me daar ook aangemeld van de week. Inderdaad een mooi overizichtelijke site, ik vroeg me af of er al iets verkocht is bij jou.. Ik had nog wel graag de optie van views willen hebben daar, zodat je kunt zien welke foto vaak bekeken is ofzo.

Een (korte) reactie over wat je ervan vindt wordt op prijs gesteld :)