Menu Sluiten

Ga mee naar Lofoten in 2018

De afgelopen paar jaar heb ik menigmaal de vraag gekregen voor een workshop op de Lofoten in Noorwegen.  Dit zag ik wel zitten, maar het organiseren van een dergelijke reis is een verhaal apart. Nu is het er dan toch van gekomen; in februari 2018 wil ik met een groep een week naar de zo tot de verbeelding sprekende eilanden ver boven de poolcirkel.

Nusfjord op Lofoten in februari 2017
Nusfjord op Lofoten in februari 2017

 

De reis is geen echte workshop. Het is een fotoreis geworden waarbij ik de deelnemers naar een groot aantal prachtige fotogenieke locaties breng om deze in alle pracht vast te leggen. Dit doen we niet alleen overdag, maar ook ‘s-nachts op zoek naar het Noorderlicht.  Hoewel het geen workshop is zal ik zeker daar waar nodig helpen.

Advertisements

De reis is samengesteld en georganiseerd in samenwerking met een erkend reisbureau en omvat de vliegreis, huur van de auto en logies en ontbijt. In principe komen er alleen nog de kosten van de overige maaltijden bij. een reisverzekering en annuleringsverzekering zijn ook voor eigen kosten.

Het Noorderlicht... er zijn geen garanties maar we gaan zeker op zoek naar dit bijzondere fenomeen (februari 2016)
Het Noorderlicht… er zijn geen garanties maar we gaan zeker op zoek naar dit bijzondere fenomeen (februari 2016)

 

Deze fantastische fotoreis zal met maximaal 8 personen zijn. Op dit moment zijn er al 4 aanmeldingen. Indien er minder dan 5 deelnemers aangemeld zijn, kan de reis helaas niet doorgaan.

De reisdatum is 18 februari tot en met 25 februari 2018, dus dat is al heel snel. De kosten voor deze reis zijn slechts € 1845. Meer informatie is op deze pagina te vinden of download de folder.

Heb je interesse in deze fotoreis, meld je dan snel aan.  Dat kan eenvoudig door een emailtje te sturen naar nando@nandoonline.com

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x