Heb jij je al opgegeven voor mijn Webinar Licht Vangen?

Webinar en presentatie licht vangen

Op 11 mei 2021 geef ik mijn eerste Webinar in eigen beheer. Het gaat over Licht Vangen, de presentatie waarin ik alles vertel over het belichten van een foto. Heb jij je al opgegeven voor mijn Webinar Licht Vangen? Het belooft een informatieve en boeiende Webinar te worden.

Geschatte leestijd: 2 minuten

Webinar en presentatie licht vangen

Met deze Webinar breng mijn lezing Licht Vangen voor iedereen onder bereik. Het is een lezing die ik normaal gesproken alleen voor fotoclubs en verenigingen geef. In een zaal, voor een geïnteresseerde groep. Het is een dynamische presentatie vol duidelijke voorbeelden en veel eye-openers. Heb jij je al opgegeven voor mijn Webinar Licht Vangen?

Niet over mijn foto’s maar over fototechnieken

Het Webinar is een boeiende presentatie aan de hand van een Powerpoint presentatie waarin ik niet vertel over mijn fotografie en hoe interessant die is. Nee, het gaat daadwerkelijk over de manier hoe ik tot een goed belichte foto kom. Ik laat zien waar ik op let, wat ik doe, en hoe het eindresultaat eruit ziet. Kortom, de presentatie die ik tijdens dit Webinar geeft is heel informatief.

Heb jij je al opgegeven voor mijn Webinar Licht Vangen?

Schrijf je vandaag nog in

Ik geeft dit Webinar op 11 mei 2021, van 19:30 uur tot ongeveer 21:30 uur. De kosten voor deelname bedraagt slechts €12,50. Zie dit als een waardevolle investering voor een duik in de wereld van het perfect belichten van je foto, en de mogelijkheden die je hebt om dit voor elkaar te krijgen.

Heb jij je al opgegeven voor mijn Webinar Licht Vangen? Doe dat dan vandaag nog via het onderstaande formulier.

[iframe src=”https://embed.webinargeek.com/69ec75032ffd59dd12aab89b2ad10356057fd9f31e391c9274″ width=”100%” height=”300″]

Je kunt ook naar inschrijfpagina
https://nandoonline.webinargeek.com/licht-vangen-de-geheimen-van-een-goed-belichte-foto


Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties