Het boek compositie in landschapsfotografie

compositie in landschapsfotografie

Zoals je weet ben ik het afgelopen jaar bezig geweest met het schrijven van een nieuw boek. Mijn boek compositie in landschapsfotografie is nu klaar. Eind mei 2023 ligt het in de winkel. Het is mogelijk om nu al een reservering te doen. Je krijgt het boek dan bovendien met korting.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Het was geen makkelijke taak om het boek te schrijven. Compositie is dan ook niet het makkelijkste onderwerp. Maar het is gelukt om in het boek een heel compleet beeld over compositie in landschapsfotografie te geven. Niet alleen de bekende regels, maar ook de minder bekende manieren om een fantastische compositie te maken komen aan bod.

compositie in landschapsfotografie

Reserveer het boek nu al

De verwachte datum dat het boek in de winkel ligt is 30 mei 2023. Het is echter nu al mogelijk om het boek te reserveren. Zo weet je zeker dat je het nog voor de introductieprijs hebt.

Reserveer mijn boek compositie in landschapsfotografie via de volgende link:
https://www.vanduurenmedia.nl/EAN/9789463563079/?utm_rid=40187

Wat kan je verwachten?

Dit boek is een ontdekkingsreis door de wonderlijke wereld van compositie. Ik duik in de geschiedenis om te weten te komen waar al die regels vandaan komen. Hoe moet je die regels in de praktijk toepassen? Wat voor manieren zijn er om een compositie te vinden? Hoe vertaal je het landschap naar een foto? En nog veel meer. Door alles in het landschap als een vorm te beschouwen, krijgen je controle over het optimaal weergeven van wat er in het landschap te zien is.

  • Leer hoe je de best mogelijke compositie kiest voor het landschap waarin je staat
  • Leer de onderlinge positie van de beeldelementen in het landschap te manipuleren tot je de mooiste vlakverdeling bereikt
  • Maak van elk landschap een oogstrelende foto met je kennis van de compositie technieken

Het boek heeft honderden prachtige foto’s en schetsen ter illustratie, verdeeld over de 15 hoofdstukken die alle aspecten van compositie aan bod laten komen. Het boek telt maar liefst 248 pagina’s.

Ik ben er heel enthousiast over. Ik hoop dat jij dat ook zal zijn.


Ik vul dit artikel aan met nieuwe links als die er zijn. Hou het dus in het oog.
Heb je ook interesse in mijn eerste boek, Perfect Belichten?
Je kunt het ook direct bestellen bij de uitgever.
Het is op dit moment nog in backorder in mijn eigen webshop.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties