Het e-book over maanfotografie

e-book over maanfotografie

Elke maand wordt de volle maan weer gefotografeerd. Ik zie de foto’s vaak op social media voorbij komen. Het is meestal een ronde grijswitte schijf in een zwart vlak. Wist je dat de Maan op veel interessantere manieren in beeld te brengen is? Ik vertel er over in het nieuwe e-book over maanfotografie. In het maanlicht.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Heb jij wel eens de volle maan gefotografeerd? Dan heb je dat waarschijnlijk in het donker gedaan, toen die felle schijf hoog aan de hemel stond. Lukt het de eerste keer niet, dan heb je (ongeveer) een maand later weer een kans. Je kunt dit zo vaak doen als je maar wilt.

De volle maan in de foto.
De volle maan fotograferen. Het kan een uitdaging zijn om die schijf aan de hemel op een mooie manier vast te leggen.

Het e-book In het Maanlicht

Wil je meer dan alleen die grijswitte schijf aan de hemel fotograferen? Wil je de Maan op een heel bijzondere manier vastleggen? Dan is mijn nieuwe e-book over maanfotografie voor jou. In meer dan 40 pagina’s vertel ik alles wat je moet weten om goed voorbereid de Maan op de foto te zetten.

e-book In het maanlicht
Een impressie van een aantal pagina’s

Waar moet je op letten? Welke instellingen heb je nodig, en wat is het beste brandpunt om de Maan zo mooi mogelijk in beeld te brengen? Wanneer moet je op pad, en hoe plan je het geschikte moment om de Maan op jouw manier in beeld te brengen? Dat en meer lees je in mijn e-book over maanfotografie.

e-book over maanfotografie
In het Maanlicht, een e-book over maanfotografie

Het e-book over maanfotografie is nu beschikbaar

Het e-book over maanfotografie is een digitaal boek met 42 pagina’s in de vorm van een PDF document. Het is tijdelijk voor een introductieprijs beschikbaar. Wees er dus snel bij om dit unieke e-book over maanfotografie in bezit te krijgen.


Let op, dit is een digitaal product. Het is een downloadbaar PDF document, waarvoor ik Adobe Acrobat Reader aanbeveel om het te lezen. Dit programma is gratis te downloaden vanaf de website van Adobe.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties