Het einde der tijden

Vandaag is het zover: 21 december 2012.  Het einde van de 13e b’ak’tun van de lange telling volgens de Maya kalender. Het einde van de wereld.

Dat wil ik natuurlijk niet missen. En waar is de meest logische plaats voor mij om daar foto’s van te maken? Juist ja: de Groote Peel. Zie hier het resultaat.

Een reklame boodschap

Ik kan nu met recht zeggen: ik was erbij!


 

Het is natuurlijk een creatie uit Photoshop. Als basis heb ik een foto van mij op het Meerbaansblaak gebruikt, gemaakt door Hetwie. Samen met een foto van vuur, een vulkaanuitbarsting, waterrimpels en een meteoriet heb ik vervolgens deze bewerking in elkaar gezet. Ik had er 26 lagen voor nodig. Even speelde ik met het idee een demon uit het vuur te laten verrijzen, maar dat heb ik maar achterwege gelaten.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback
11 jaren geleden

[…] het maken van het ‘Einde der tijden’  foto uit mijn vorige bericht, herinnerde ik me een foto die ik in januari 2011 gemaakt heb, maar waarmee ik verder weinig meer […]

Elja Trum
11 jaren geleden

Mooi werk en humor! 🙂

Loes
11 jaren geleden

Heftig! Mooi gemaakt hoor
en intussen zijn we er nog steeds….
Gr Loes

Henk V
Henk V
11 jaren geleden

Mooi!
Detail…de meteorieten spiegelen niet in het water (maar mogelijk werken de natuurwetten ‘op het eind’ net iets anders?? 🙂