Het einde der tijden

Vandaag is het zover: 21 december 2012.  Het einde van de 13e b’ak’tun van de lange telling volgens de Maya kalender. Het einde van de wereld.

Dat wil ik natuurlijk niet missen. En waar is de meest logische plaats voor mij om daar foto’s van te maken? Juist ja: de Groote Peel. Zie hier het resultaat.

Ik kan nu met recht zeggen: ik was erbij!


 

Het is natuurlijk een creatie uit Photoshop. Als basis heb ik een foto van mij op het Meerbaansblaak gebruikt, gemaakt door Hetwie. Samen met een foto van vuur, een vulkaanuitbarsting, waterrimpels en een meteoriet heb ik vervolgens deze bewerking in elkaar gezet. Ik had er 26 lagen voor nodig. Even speelde ik met het idee een demon uit het vuur te laten verrijzen, maar dat heb ik maar achterwege gelaten.

4 Replies to “Het einde der tijden”

  1. Mooi!
    Detail…de meteorieten spiegelen niet in het water (maar mogelijk werken de natuurwetten ‘op het eind’ net iets anders?? 🙂

Een (korte) reactie over wat je ervan vindt wordt op prijs gesteld :)