Het fotografieblog van Hetwie

hetwie en bruc

Ik wil graag een momentje aandacht vragen voor de fotografie van mijn lieve vriendin. Daarom dit bericht over het fotografieblog van Hetwie. Ik wil haar graag even extra in het zonnetje zetten.

Vanaf het moment dat ik Hetwie mijn oude Canon EOS 20D in handen gaf, heeft het fotografievirus bij haar toegeslagen. In eerste instantie was het om Hetwie iets om handen te geven, als ik weer eens druk bezig was met het fotograferen tijdens onze uitstapjes. Het duurde niet lang voor het tijd werd voor een eigen camera, een set lenzen, en statief.

Nu, bijna tien jaar later, fotografeert Hetwie op veel verschillende plaatsen, in haar eigen stijl en manier. Maar we doen ook veel samen, zoals de masterclass Landschapsfotografie in de Auvergne. Een fijne samenwerking die ook erg op prijs gesteld wordt door de deelnemers. Ook ik vind het erg prettig om haar erbij te hebben.

hetwie en bruc in het fotografieblog van Hetwie
Hetwie en Bruc, samen op pad voor mooie foto’s wat we ongetwijfeld teruglezen in het fotografieblog van Hetwie.

Hetwie fotografeert mensen, gezinnetjes, kinderen, huisdieren, en houdt van macro. Ze weet ook altijd mooie reportages te maken van de activiteiten op de nabij gelegen lagere school. Daarnaast houdt ze ervan om vogeltjes op de foto te vangen, zoals de ijsvogel, aalscholvers, en haar reiger in het park. Maar ook de buizerd is een vogel die ze graag wat vaker voor de camera zou willen hebben.

Een reklame boodschap
het fotografieblog van hetwie
Het fotografieblog van Hetwie

Ze heeft al een tijdje een eigen fotografieblog; “door het oog van mijn camera“. Daar deelt ze leuke alledaagse dingen, die altijd een link met fotografie hebben. Maar ook onze reizen en masterclasses worden op een eigen unieke manier getoond.

http://www.hetwie.nl

Mag ik jullie uitnodigen om eens een kijkje te nemen op www.hetwie.nl? Struin rond op haar site, bekijk de foto’s, en lees haar verhalen over fotografie.

Ik weet zeker dat ze het op prijs stelt als jullie een leuke reactie achter laten. Doe dat dan ook niet onder dit berichtje, maar op het fotografieblog van Hetwie zelf. Veel kijkplezier.

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lex Verloop
Lex Verloop
3 jaren geleden

Mooie site! Helemaal zelf in elkaar gezet? WordPress? Ook mooie foto’s! Petje af! Je verhaal over spreads in Photoshop begreep ik niet (maken van een fotoalbum). Misschien nog eens beter toelichten?