Menu Sluiten

Het polarisatie filter: wat moet ik ermee?

De komende tijd ga ik aandacht besteden aan filters, met name systeem filters. Voor ik daaraan begin wil ik eerst wat gaan uitleggen over filters, en in dit geval met name het polarisatiefilter. Een tijd geleden heb ik al een uitgebreide review geschreven over het nieuwe polarisatiefilter van Lee: de Landscape Polariser. Daarin heb ik zijdelings vermeld waarvoor het filter gebruikt kan worden. Dit was echter maar een klein beetje achtergrond informatie.

Het polarisatiefilter van Haida: de PRO II C-pol voor het 100mm filtersysteem.
Het polarisatiefilter van Haida: de PRO II C-pol voor het 100mm filtersysteem.

Momenteel ben ik bezig met het testen van het filtersysteem van het merk Haida, waaronder het PRO II C-pol polarisatiefilter. Voordat ik ga vertellen over dit merk en de filters is het natuurlijk goed om te weten wat een polarisatiefilter nu precies doet, en waarom je er een zou willen hebben. Of waarom niet.

Advertisements

Met dit in gedachte heb ik een nieuw artikel geschreven over het polarisatiefilter in het algemeen. Wat is een polarisatiefilter, wat doet en het hoe gebruik je het. Het is een informatief artikel met veel voorbeelden, foto’s en een eenvoudige uitleg.

Het artikel kan gevonden worden in het menu onder de kop Artikelen. Of volg de link:

https://www.nandoonline.com/?page_id=4638

 

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x