Het project 12v12

Het project 12v12

Begin 2012 ben ik met mijn vriendin en een kennis begonnen met het project 12 van 12. De bedoeling was simpel: elke 12e van de maand een foto maken.

En dat is een moeilijke taak geweest. Het weer zat niet altijd mee, gewone werkdagen gaven nog maar een beperkte tijd om te fotograferen, en in een deel van het jaar was het alweer donker voordat er gefotografeerd kon worden. Gisteren hebben we allemaal de afsluiter van de serie gemaakt en online gezet.

We hebben het alle drie volgehouden. Het is een gevarieerde reeks geworden die ik hier graag laat zien. Enjoy.

   

   

   

De foto’s linken naar een grotere afbeelding. Ze zijn ook te bekijken op flick-r via de volgende link: http://www.flickr.com/photos/nandoonline/sets/72157628840823625/show/

Alle foto’s van het project zijn te zien in de volgende groep op flick-r: http://www.flickr.com/groups/12in12/pool/

4
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
nandoonlineLaszlowillem Recent comment authors
  Abonneer  
nieuwste oudste
Abonneren op
Laszlo
Gast
Laszlo

leuk project Nando, zorgt ervoor dat je wel moet gaan fotograferen onder allerlei omstandigheden. Zeker met een paar man moet je wel 🙂 Geslaagde foto’s zijn het geworden.

willem
Gast
willem

Een gevarieerde serie is het zeker geworden en het was alles behalve gemakkelijk. Je moet er gewoon uit, weer of geen weer, zin of geen zin, tijd of geen tijd, je moet. Toch een leuk projectje geworden met soms verrassende resultaten. 12v12 is voltooit, bedankt voor het meedoen.

%d bloggers liken dit: