Huwelijksreportage: Dave en Joke

Huwelijksreportage: Dave en Joke

Niet alleen op 12 april mocht ik een huwelijksreportage maken, ook op 13 april stond ik om half acht in de ochtend weer paraat om de grote dag van een jong echtpaar te fotograferen: Dave en Joke. De ceremonie was gepland in het attractiepark Toverland in Sevenum. Een prachtige locatie voor een sprookjeshuwelijk.

Maar voor we naar Toverland vertrokken zijn we naar Huys ter Horst gegaan om rustig, zonder park-bezoekers, een aantal foto’s van het bruidspaar te maken. Huys ter Horst is een kasteelruïne in Horst aan de Maas dat op de vroege zaterdag ochtend niet toegankelijk lijkt voor publiek. Rondwandelen zit er met drie kinderen van verschillende leeftijden ook niet in: bruidskinderen fotograferen altijd een leuke uitdaging waar voldoende tijd voor genomen moet worden.

De middag in Toverland is zonnig. Druk is het niet, maar de reacties van de bezoekers van het park is zoals altijd erg leuk. De groepsfoto’s zijn allemaal buiten gemaakt. De foto’s van Dave en Joke uiteraard voornamelijk binnen. De kleurrijke omgeving en de prachtige aankleding van het sprookjespark zijn ideaal voor een prachtige reportage.

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
%d bloggers liken dit: