Huwelijksreportage van Joris en Jolien

In het zonnetje

Ik adviseer de bruidsparen die ik mag fotograferen altijd een binnen locatie voor de trouwfoto’s achter de hand te hebben. Je weet maar nooit, het zou zomaar kunnen regenen. Dit advies was voor de huwelijksreportage van Joris en Jolien totaal overbodig. Op 7 juni 2013 was het een hele warme en zonnige dag. Misschien wel de eerste echte zomerse dag van 2013. Een mooiere start van een huwelijk kun je je niet wensen.

Geschatte leestijd: 4 minuten

huwelijksreportage van Joris en Jolien
In het stadspark van Eindhoven

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie is de huwelijksreportage van Joris en Jolien ‘s-morgens bij de kapper gestart. Een vrolijk begin van de dag, rustig en zonder haast. Het gaf Jolien gelegenheid om te wennen aan een fotograaf die de hele dag aanwezig is.

Een uur later moest ik echter de gezelligheid in de kapsalon verlaten om te gaan kijken bij de bruidegom. Een trouwreportage is altijd completer als zowel de voorbereidingen van de bruid als bruidegom vastgelegd kan worden.

huwelijksreportage van Joris en Jolien
De eerste ontmoeting tussen bruid en bruidegom is altijd heel bijzonder.

Heb je interesse in een trouwreportage?
Kijk dan voor de mogelijkheden op www.trouwfotograafnando.com

Fotograferen in de felle zon

Het is altijd weer een ontroerende moment wanneer de twee geliefden elkaar voor het eerst in trouwkleding zien. Het is fantastisch om dat te mogen vastleggen. Daarna zijn we naar het Stadswandelpark van Eindhoven gegaan voor een korte foto sessie. Fel zonlicht en harde contrasten maken het fotograferen altijd lastig en uitdagend. Zo ook de huwelijksreportage van Joris en Jolien.

Een reklame boodschap

Voor het echtpaar was de brandende zon ook ware uitdaging. Een beetje schaduw van de vele bomen is dan een aangename manier om het zonlicht even te ontvluchten. Maar niet voor lang. Tijd vliegt en al snel is het tijd om met de cabriolet naar de trouw locatie te gaan. Dat was het Van Gogh kerkje in Nuenen.

In het zonnetje
Tussen de bloemen, in het zonnetje.

Het kleine kerkje in het centrum van Nuenen is een prachtige rustieke locatie, intiem en sfeervol met een rijke geschiedenis. Op deze mooie plaats hebben Joris en Jolien elkaar het ja-woord gegeven, onder applaus bezegeld met een kus.

Na de ‘verplichte’ groepsfoto’s voor deze huwelijksreportage van Joris en Jolien, is iedereen naar de feest locatie in Geldrop vertrokken. Daar op het terras, onder grote parasols, werd een toast uitgebracht.

De middag kwam tot een hoogtepunt tijdens de kinderreceptie. Een invasie van kinderen die allemaal, één voor een en nog vaker tegelijkertijd hun juf wilde feliciteren. Vooral de kus die het huwelijk bezegeld heeft moest onder menig gegiechel opnieuw en opnieuw gedaan worden.

huwelijksreportage van Joris en Jolien
Wie wordt de volgende?

Heb je interesse in een trouwreportage?
Kijk dan voor de mogelijkheden op www.trouwfotograafnando.com

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nienke
10 jaren geleden

Wat een prachtig stel en zo’n mooie foto’s zie je zelden!
Mocht ik ooit trouwen dan wil ik u als fotograaf 🙂
Groet, Nienke Bode (kapster van de bruid)