Menu Sluiten

Huwelijksreportage: Joris en Jolien

Ik adviseer de bruidsparen die ik mag fotograferen altijd een binnenlocatie voor de trouwfoto’s achter de hand te hebben, mocht het regenen. Dit advies was voor Joris en Jolien totaal overbodig: 7 juni 2013 was een hele warme en zonnige dag. Misschien wel de eerste echte zomerse dag van 2013. Een mooiere start van een huwelijk kun je je niet wensen.

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie is de reportage ‘s-morgens bij de kapper gestart. Een vrolijk begin van de dag, rustig en zonder haast. Niet alleen gaf het Jolien gelegenheid om te wennen aan een fotograaf die de hele dag aanwezig is, maar het gaf mij ook gelegenheid om aan mijn nieuwe camera te wennen. Een uur later moest ik echter de gezelligheid in de kapsalon verlaten om te gaan kijken bij de bruidegom. Een trouwreportage is altijd completer als zowel de voorbereidingen van de bruid als bruidegom vastgelegd kan worden.

Advertisements

Na het altijd weer gelukkige en ontroerende moment, wanneer de twee geliefden elkaar voor het eerst in trouwkleding zien, zijn we naar het Stadswandelpark van Eindhoven gegaan voor een korte foto sessie. Fel zonlicht en harde contrasten maken het fotograferen altijd lastig en uitdagend. Voor het echtpaar was de brandende zon een ware uitdaging. Een beetje schaduw van de vele bomen is dan een aangename manier om het zonlicht even te ontvluchten. Maar niet voor lang. Tijd vliegt en al snel is het tijd om met de cabriolet naar de trouwlocatie te gaan: het Van Gogh kerkje in Nuenen.

Het kleine kerkje in het centrum van Nuenen is een prachtige rustieke locatie, intiem en sfeervol met een rijke geschiedenis. Op deze mooie plaats hebben Joris en Jolien elkaar het ja-woord gegeven, onder applaus bezegeld met een kus.
Na de ‘verplichte’ groepsfoto’s is het bruidspaar met gezelschap naar de feestlocatie in Geldrop gegaan waar op het terras, onder grote parasols, een toast uitgebracht is. De middag kwam tot een hoogtepunt tijdens de kinderreceptie. Een invasie van kinderen die allemaal, één voor een en nog vaker tegelijkertijd hun juf wilde feliciteren.
Vooral de kus die het huwelijk bezegeld heeft moest onder menig gegiechel opnieuw en opnieuw gedaan worden.

Een impressie van de huwelijksdag van Joris en Jolien mag ik hier presenteren.

 

       

     

     

     

     

     

     

     

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nienke
8 jaren geleden

Wat een prachtig stel en zo’n mooie foto’s zie je zelden!
Mocht ik ooit trouwen dan wil ik u als fotograaf 🙂
Groet, Nienke Bode (kapster van de bruid)

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x