Huwelijksreportage van Marco en Daniëlle

Op 12 april 2013 maakte ik de huwelijksreportage van Marco en Daniëlle in kasteel Heeswijk. Dit kasteel in Noord Brabant is een mooie en populaire trouw locatie. Zeker met mooi, zonnig weer is het een fotogenieke locatie. Hoewel er rond het middag uur even een regenbui overtrok was het een prachtige voorjaarsdag met zon en wolken.

Geschatte leestijd: 2 minuten

huwelijksreportage van Marco en Daniëlle

De fotoshoot van de huwelijksreportage van Marco en Daniëlle zelf hebben we niet bij het kasteel gedaan. De keuze was gevallen op de Meierijsche Museumboerderij te Heeswijk-Dinther. Het museum is een prachtig rijksmonument met romantische kleine kamertjes, een knetterend haardvuur dat een warme intieme sfeer heeft. Perfect voor een mooie huwelijksreportage, precies zoals Marco en Daniëlle voor ogen hadden.

Kijk op mijn website www.trouwfotograafnando.com
voor alle mogelijkheden voor een prachtige huwelijksreportage

Een reklame boodschap
huwelijksreportage van Marco en Daniëlle
Proosten in de museum boerderij

Een behulpzame chauffeur

Soms tref je het met de chauffeur van het bruidspaar. De beste man hielp overal waar hij maar kon en zorgde voor een perfecte voorbereiding voor de fotoshoot. Zodoende verliep de hele fotoshoot vloeiend. Het mooiste moment van was het moment van proosten in de oude schuur van de Museumboerderij, met het zonlicht dat door de ramen naar binnen viel.

Kasteel Heeswijk
Nog even in de oprijlaan van kasteel Heeswijk

Natuurlijk zijn er voor de huwelijksreportage van Marco en Daniëlle ook foto’s bij en rond het kasteel Heeswijk gemaakt. De tijd was echter krap, mede doordat er op deze dag meerdere bruidsparen op het terrein aanwezig waren. Het is een locatie waar ik met dit bruidspaar een hele dag vol had kunnen maken.

Kijk op mijn website www.trouwfotograafnando.com
voor alle mogelijkheden voor een prachtige huwelijksreportage

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Loek
Loek
11 jaren geleden

In een woord: Prachtig. Nando, daar zullen Marco en Daniëlle heel blij mee zijn.

Hans Dehing
Hans Dehing
11 jaren geleden

Mooi spul weer, Nando. Vooral die tweede met dat licht uit het raam is heel mooi. Daar spat de liefde zowat vanaf. Ook de toast is heel mooi, met dat licht in de drankjes.