Menu Sluiten

Huwelijksreportage: Menno en Dieneke

Eén mei was een heerlijke dag voor een trouwreportage : een echte lentedag met de zon en temperaturen die daarbij horen. In Waddinxveen traden Menno en Dieneke in het huwelijk met aansluitend een uitgebreide fotoreportage bij en in kasteel Duivenvoorde in Voorschoten.

Advertisements

De dag was er een zonder haast of drukte. ‘s-Morgens ging het trouwpaar op de fiets naar de Remonstrantse Kerk in Waddinxveen waar de huwelijksvoltrekking zou plaats vinden.  Het is weer eens wat anders dan een trouwauto. Na de ceremonie zijn we naar Voorschoten gegaan waar we de rest van de middag de tijd hadden voor een uitgebreide fotoshoot.

Het is even wennen als er een hele middag beschikbaar is voor foto’s. Maar dit is wel erg fijn. Haasten is niet nodig en er is de mogelijkheid om verschillende foto locaties te kiezen. De tuin van kasteel Duivenvoorde biedt veel van die locaties waaronder waterpartijen, bruggetjes en een prachtige oude boom.

In het kasteel zelf waren er slechts twee kamers  en een trap beschikbaar om foto’s te maken. Het is jammer dat deze kamers geen meubilair bevatte waardoor een echte “kasteel setting” niet mogelijk was. De foto’s in het kasteel geven een mooie afwisseling met de foto’s in de tuin en maken de reportage compleet.

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x