Huwelijksreportage van Menno en Dieneke

huwelijksreportage van Menno en Dieneke

Op 1 mei 2013 maakte ik de huwelijksreportage van Menno en Dieneke. Het was een echte lentedag met de zon en de temperaturen die daarbij horen. Het vond allemaal plaats in Waddinxveen met aansluitend een heerlijke fotoreportage bij en in kasteel Duivenvoorde in Voorschoten.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Na de voorbereiden in de ochtend was het tijd om naar de Remonstrantse Kerk in Waddinxveen te gaan. Daar zou de huwelijksvoltrekking plaatsvinden. Omdat de afstand maar een steenworp was, stelde ik voor om op de fiets te gaan. Dat is weer eens wat anders dan een trouwauto. Een idee dat met open armen ontvangen werd.

huwelijksreportage van Menno en Dieneke
Samen op de fiets naar de trouwlocatie.

Wil jij ook een huwelijksreportage van trouwfotograaf Nando?
Neem dan contact op of bekijk de mogelijkheden op www.trouwfotograafnando.com

Een fotosessie bij Kasteel Duivenvoorde

Na de ceremonie zijn we naar Voorschoten gegaan waar we de rest van de middag de tijd hadden voor een uitgebreide fotoshoot.

Een reklame boodschap
Kasteel Duivenvoorde
In de tuin van Kasteel Duivenvoorde

Het is even wennen als er een hele middag beschikbaar is voor foto’s. Maar dit is wel erg fijn. Haasten is niet nodig en er is de mogelijkheid om verschillende foto locaties te kiezen. De tuin van kasteel Duivenvoorde biedt veel van die locaties waaronder waterpartijen, bruggetjes en een prachtige oude boom.

In het kasteel zelf waren er slechts twee kamers  en een trap beschikbaar om foto’s te maken. Het is jammer dat deze kamers geen meubilair bevatte waardoor een echte “kasteel setting” niet mogelijk was. De foto’s in het kasteel geven een mooie afwisseling met de foto’s in de tuin en maken de reportage compleet.

huwelijksreportage van Menno en Dieneke
In het kasteel van Duivenvoorde.

Wil jij ook een trouwreportage van trouwfotograaf Nando?
Neem dan contact op of bekijk de mogelijkheden op www.trouwfotograafnando.com

Een foto in de krant

Een tijdje na de reportage heeft er een artikel in de plaatselijke krant gestaan over trouwen in het Remonstrantse kerk van Waddinxveen, met een foto van de huwelijksreportage van Menno en Dieneke.

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties