Menu Sluiten

Huwelijksreportage: Stijn en Michelle

Op 10 mei 2013 zijn Stijn en Michelle in het huwelijk getreden. De ceremonie vond plaats op een ponton van Beachclub Sunrise op Aquabest. De weersgoden waren gunstig gezind; op een korte bui na in de ochtend en avond was het de hele dag droog met een aangename temperatuur. De bruidsfoto’s zijn echter niet buiten gemaakt maar in het Park theater in Eindhoven, waar het echtpaar elkaar heeft leren kennen.

Advertisements

Het Park Theater is niet het eerste waar je aan denkt als locatie voor een huwelijksreportage. Behalve de persoonlijke herinnering dat het bruidpaar aan dit theatergebouw heeft, is het een hele mooie plek met veel hoekjes, tafeltjes en achtergronden die bijzonder veel mogelijkheden bieden. Niet alleen in en rond de foyer was toegankelijk, maar ook de Philipszaal. Bovendien hadden we de beschikking over een ‘lichtman.’  Helaas is zelfs twee uur te kort om alle mogelijkheden te benutten. Maar dat is bij elke bruidsreportage het geval.

Na de fotoreportage zijn Stijn en Michelle op Aquabest getrouwd met een lach en een traan. Een ontroerende en emotionele ceremonie voor dit jonge echtpaar waarbij ik trots ben dat ik dit op de foto heb mogen zetten.

 

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kees
Kees
9 jaren geleden

Strak werk Nando

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x