Huwelijksreportage van Jan-Piet en Jacqueline

Ik werd gevraagd om de huwelijksreportage van Jan-Piet en Jacqueline te maken. Dit zou op donderdag 3 oktober 2013 in Haaksbergen plaatsvinden. Het werd een zonnige dag, zelfs warm voor het jaargetijde. Een prachtige dag voor een klein, intiem huwelijk.

Geschatte leestijd: 3 minuten

De dag startte bij het ouderlijk huis van Jacqueline. Jan-Piet kwam daar zijn bruid ophalen, samen met zoon Oliver in een prachtige witte Scimitar SE5. Het werd een dag zonder haast, zonder zorgen. Er was alleen de rust en tijd om al vanaf de ‘eerste ontmoeting’ van elkaar te genieten.

Heb je interesse in een trouwreportage?
Bekijk mijn trouwfotografie website en neem vrijblijvend contact op.

Een heerlijk relaxte dag

Deze rust bleef voortduren tijdens de huwelijksreportage van Jan-Piet en Jacqueline. Het is mooi om te zien hoe de bruid en bruidegom zo van elkaar genieten. Na een ontroerende ceremonie mochten Jan-Piet en Jacqueline elkaar man en vrouw noemen, onder luid applaus bezegeld met een innige kus.

Een reklame boodschap
trouwreportage van Jan-Piet en Jacqueline
De trouwbelofte

Haaksbergen ligt in de Twente, onder de rook van Enschede en vlak bij de Duitse grens. Het is een prachtig gebied met mooie bossen en heide gebieden zoals het Buurserzand. Op die plek was de huwelijksreportage van Jan-Piet en Jacqueline. Maar voor we daar naar toe gingen was het de wens van Jan Piet om foto’s te maken in de werkplaats van Hietbrink Coachbuilding; een unieke locatie waar oude Ferrari’s gerestaureerd worden.

Ferrari werkplaats
Samen in de Ferrari werkplaats, een ongewone plek voor een fotosessie

Heb je interesse in een trouwreportage?
Bekijk mijn trouwfotografie website en neem vrijblijvend contact op.

De tijd vliegt voorbij

De tijd vliegt voorbij tijdens een huwelijksreportage, zo ook bij die van Jan-Piet en Jacqueline. Toen de zon alweer richting de horizon ging werd het tijd om naar de feest locatie te gaan. Het was ook de plaats waar ik gelegenheid kreeg voor een aantal groepsfoto’s. Dit gaf een mooie gelegenheid om met losse flitsers te werken, om zo de best mogelijke resultaten te behalen.

trouwreportage van Jan-Piet en Jacqueline
Samen op het Buurserzand

Na de groepsfoto’s was de huwelijksreportage van Jan-Piet en Jacqueline ten einde. Ik kon naar huis met een tevreden gevoel en heel veel prachtige foto’s die op verzoek van Jan-Piet allemaal in het zwartwit geleverd mochten worden. Mijn hartelijke gelukwensen voor het echtpaar.    

Heb je interesse in een trouwreportage?
Bekijk mijn trouwfotografie website en neem vrijblijvend contact op.

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jacqueline Hartman-Dries
Jacqueline Hartman-Dries
10 jaren geleden

Wij zijn zelf ook heel tevreden, en in afwachting van nog meer foto’s. Nu al complimenten Nando! Fantastisch mooie foto’s. Reacties van gasten: waar heb je die goeie fotograaf vandaan? Wat deed hij dat mooi, hij sloop gewoon langs iedereen, soms bijna op z’n knieën, om de foto’s te kunnen maken. Zelf heb ik je helemaal niet opgemerkt (sorry:-) soms! En heel enthousiaste reacties van ouders (m’n amateur fotograaf vader), en andere gasten. Geeft mij zelfs een trots gevoel!! Hartelijke groet, Jacqueline Hartman-Dries

Willem.
Willem.
10 jaren geleden

En weer zo’n verrekte mooie reportage!