Menu Sluiten

Huwelijksreportage van Jan Piet en Jacqueline

Jan Piet en Jacqueline hebben me gevraagd om een reportage te maken van hun huwelijk in Haaksbergen. Op donderdag 3 oktober was het zover; een zonnige dag en warm voor het jaargetijde. Een prachtige dag voor een klein, intiem huwelijk.

    

Advertisements

De dag startte bij het ouderlijk huis van Jacqueline waar Jan Piet, samen met hààr zoon Oliver, zijn bruid in een prachtige witte Scimitar SE5 kwam ophalen. Geen haast, geen zorgen, alleen rust en tijd om al vanaf de ‘eerste ontmoeting’ van elkaar te genieten. Deze rust bleef duren. Zowel in het gemeentehuis en door de dag heen. Het is mooi om te zien hoe de bruid en bruidegom zo van elkaar genieten. Na een mooie ontroerende ceremonie mochten Jan Piet en Jacqueline elkaar man en vrouw noemen, onder luid applaus bezegeld met een innige kus.

Haaksbergen ligt in de Twente, onder de rook van Enschede, vlak bij de Duitse grens. Het is een prachtig gebied met mooie bossen en heide gebieden zoals het Buurserzand. Op die plek wilden Jan Piet en Jacqueline de foto’s laten maken. Maar voor we daar naar toe gingen was het de wens van Jan Piet om foto’s te maken in de werkplaats van Hietbrink Coachbuilding; een unieke locatie waar oude Ferarri’s gerestaureerd worden.
Als je een glimmend schone werkplaats verwacht vol rode Ferarri’s kom je bedrogen uit. Jan Piet had me gewaarschuwd, maar had me niet kunnen voorbereiden op deze werkplaats. Een grote ruimte vol gereedschap, carrosserieën, kaal plaatwerk en alle mogelijke onderdelen die nodig zijn voor de restauratie van deze auto’s. Het is een plek waar niet alleen autoliefhebbers hun hart kunnen ophalen. De tijd vliegt voorbij en voor we het weten moeten we verder naar de volgende locatie voor het tweede deel van de reportage.

Ook daar op het Buurserzand gaat de tijd snel voorbij. Als de zon alweer richting de horizon gaat is het tijd om naar de zaal te vertrekken waar het diner geserveerd wordt. Het is ook de plaats waar ik gelegenheid krijg voor een aantal groepsfoto’s; een oude watermolen vlak over de Duitse grens . Het geeft een mooie gelegenheid om mijn fotografie met losse verlichting te gebruiken, waarmee mijn taak op deze mooie dag ten einde loopt. Wanneer ik de lange weg naar huis aanvang geniet het bruidspaar met de gasten van een diner waarvan ik zeker weet dat het tot in de puntjes verzorgd is.

Mijn hartelijke gelukswensen voor het echtpaar.

       

    

    

    

     

    

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jacqueline Hartman-Dries
Jacqueline Hartman-Dries
8 jaren geleden

Wij zijn zelf ook heel tevreden, en in afwachting van nog meer foto’s. Nu al complimenten Nando! Fantastisch mooie foto’s. Reacties van gasten: waar heb je die goeie fotograaf vandaan? Wat deed hij dat mooi, hij sloop gewoon langs iedereen, soms bijna op z’n knieën, om de foto’s te kunnen maken. Zelf heb ik je helemaal niet opgemerkt (sorry:-) soms! En heel enthousiaste reacties van ouders (m’n amateur fotograaf vader), en andere gasten. Geeft mij zelfs een trots gevoel!! Hartelijke groet, Jacqueline Hartman-Dries

Willem.
Willem.
8 jaren geleden

En weer zo’n verrekte mooie reportage!

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x