Interessepeiling voor Webinars

De lezing Fotograferen met Systeemfilters

Ik geef heel graag lezingen voor fotoclubs en fotogroepen of verenigingen. Ik vertel graag over fotografie, en deel veel nuttige informatie tijdens deze lezingen. Omdat de regering het vanwege de Covid 19 crisis het niet toestaat om bijeenkomsten te houden wil ik deze lezingen online aanbieden. Daarvoor is deze interessepeiling voor Webinars.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Vanaf het moment dat ik gevraagd was om een presentatie te houden over mijn fotografie, ben ik er verslaafd aan geraakt. Het is fantastisch om voor een groep geïnteresseerden te vertellen over fotografie. Inmiddels heb ik al vele jaren lezingen gegeven voor fotoclubs, fotogroepen, en verenigingen.

nteressepeiling voor webinars
Mijn presentatie Lightroom Classic tijdens een masterclass modelfotografie

Wil je weten welke lezingen ik momenteel aanbied?
Kijk dan op de pagina Lezingen en presentaties

Vanaf het afgelopen jaar heeft de regering verboden om bijeenkomsten te organiseren, zodat de lezingen helemaal stil gevallen zijn. Een aantal geplande lezingen zijn dan ook helaas uitgesteld. Er is voorlopig ook geen vooruitzicht dat het dit jaar nog toegestaan zal zijn.

Inmiddels heb ik voor een aantal fotoclubs online via Zoom een presentatie gehouden. Dat ging perfect en dit bied ik vanaf afgelopen maand ook aan. Maar dit is niet voor iedereen toegankelijk. Niet iedereen is aangesloten bij een fotoclub. Het lijkt me dus prachtig om deze lezingen zelf te organiseren. Daarom is deze interessepeiling voor Webinars, zodat deze lezingen bereikbaar zijn voor iedereen.

Een interessepeiling voor webinars

Voor ik een investering ga doen wil ik graag weten hoeveel interesse er is. Voor dit doel heb ik een korte vragenlijst gemaakt. Mijn verzoek is, als je geïnteresseerd bent in Webinar van mij, om deze vragenlijst in te vullen.

De uitslag van de vragenlijst,
en de aankondiging van het eerste Webinar
is te vinden in dit vervolg bericht

Wat kan je verwachten van mijn Webinars?

De Webinars die ik wil geven zijn geen verhaaltje over mijn fotografie met alleen maar foto’s. De presentatie die ik doe is boordevol nuttige informatie die je in je eigen fotografie kunt toepassen. Er zijn nuttige tips, achtergrond informatie en een mogelijkheid om vragen te stellen.

De lezing Fotograferen met Systeemfilters
Een greep uit de nieuwe lezing Fotograferen met Systeemfilters

Laat via de vragenlijst weten of je interesse hebt in Webinars van mij en hou mijn website, nieuwsbrief of sociale media in het oog over de uitslag van deze vragenlijst, en de datum van de eerste Webinar bij voldoende interesse.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rico Coolen
Rico Coolen
3 jaren geleden

Hoi Nando,
op zich een goed initiatief maar ik wordt er intussen ook wel een beetje moe van. Op het werk 2-3 teams meetingen per dag. Per week op het werk dan ook nog eens een aantal webinars. Is blijkbaar heel hip op dit moment. Fotoclub via teams…..
Het is dan wel een keertje genoeg geweest. Maar iemand anders kan daar heel anders over denken.
Rico