Kies voor een echte Nando aan de muur

Ik heb al geruime tijd een selectie foto’s op de website werkaandemuur.nl staan. Zo nu en dan komen er nieuwe foto’s bij. Ben je benieuwd naar het aanbod? Kijk dan of er iets voor je bij zit, en kies voor een echte Nando aan de muur.

Via de site werkaandemuur.nl biedt ik al enkele jaren foto’s te koop aan. Dit zijn redelijk willekeurige selecties van foto’s die mij zelf aanspreken, en waarvan ik overtuigd ben dat ze zullen stralen als ze groot aan een muur hangen.

Mijn werk is te vinden via de link:
http://nandoharmsen.werkaandemuur.nl

Of kijk op de pagina op mijn site voor de nieuwste toevoegingen
https://www.nandoonline.com/verkoop/

Een reklame boodschap

Het is onmogelijk om alle foto’s die ik heb op deze online webshop te plaatsen. Veel beelden die hier op mijn site in blog berichten en artikelen verschijnen zullen daar dan ook niet terug te vinden zijn. Dat is natuurlijk jammer, maar het is niet onmogelijk om een poster, canvas of ander soort afdruk daarvan te verkrijgen.

Heb je een foto op mijn site gezien die je graag aan de muur zou willen hebben, neem dan contact met mij op via het contact formulier. Noem je wensen en ik zal je zeggen wat mogelijk is.

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties