Mijn boek de Landschapsbijbel is vanaf nu verkrijgbaar

Mijn boek de Landschapsbijbel is vanaf nu verkrijgbaar

In het derde kwartaal van 2020 heb ik hard gewerkt om 101 tips voor luisterrijke landschapsfoto’s te verzamelen. Dat is gelukt, en vanaf nu is mijn boek de Landschapsbijbel in boekvorm verkrijgbaar.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Landschapsfotografie is heel populair. Dat weet iedereen. Maar landschapsfotografie is toch niet zo makkelijk is als het in eerste instantie lijkt. Je bent niet de enige die achteraf teleurgesteld naar de gemaakte foto’s kijkt. Zou het niet mooi zijn, als die foto exact het gevoel geeft wat je ter plekke had?

Ik heb inmiddels veel ervaring opgedaan met landschapsfotografie. Al die ervaring heb ik verzameld in 101 tips voor luisterrijke landschapsfoto’s. Elke pagina bevat een kort en bondig beschreven tip, samen met een prachtige foto.

Mijn boek de Landschapsbijbel is vanaf nu verkrijgbaar
De 149 pagina’s tellende Landschapsbijbel, met 101 tips voor luisterrijke landschapsfoto’s

Het boek de Landschapsbijbel dat vanaf nu verkrijgbaar is, heb ik in samenwerking met Photofacts geschreven, en het maakt deel uit van de serie fotografiebijbels.

Mijn boek de landschapsbijbel is vanaf nu
verkrijgbaar voor slechts € 25
via de website van Photofacts.

Een webinar met 10 tips voor landschapsfotografie

Op 1 december heb ik een webinar gegeven. Daarin heb ik niet alleen de Landschapsbijbel geïntroduceerd, maar ook 10 tips uit de Landschapsbijbel laten zien. Bovendien heb ik een aantal interessante vragen van kijkers beantwoord.

Je kunt de webinar terugkijken via de onderstaande YouTube video, of op de website van Photofacts Academy.

Cursussen van mij op Photofacts Academy

Mijn eerste video cursus voor Photofacts Academy stamt al uit 2017. Ik heb toen een prachtige cursus sterrensporen fotograferen opgenomen. Vanaf eind 2019 heb ik als medewerker van Photofacts Academy al veel meer video cursussen opgenomen. Je vindt er onder andere fotograferen met lange sluitertijden, een beginners cursus over fotografie, en de cursus belichting voor gevorderden.

Het boek de Landschapsbijbel is daarin een prachtige volgende stap, die zeker zijn vervolg zal krijgen. Met aanschaf van de Landschapsbijbel heb je in ieder geval zeker de kans om mijn video’s gedurende één maand te bekijken, of de andere video cursussen die er te vinden zijn.

De landschapsbijbel wordt verscheept
Elja Trum van Photofacts werkt hard om de reeds verkochte Landschapsbijbels te versturen.

Nog meer leesvoer…

Heb je interesse in meer leerzame boeken van mij, kijk dan ook zeker naar mijn boek Perfect Belichten. Dit boek behandeld op een zeer toegankelijke manier de geheimen van een goed belichte foto.Heb jij de Landschapsbijbel al in bezit? Laat in een reactie onder dit bericht weten wat je ervan vindt. Heb je de Landschapsbijbel nog niet, ga dan naar de website van Photofacts voor jouw exemplaar.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

8 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marian
3 jaren geleden

Inmiddels het boek ontvangen en meteen begonnen met lezen. 😉
Mooi overzichtelijk qua indeling en de tips zijn kort en krachtig beschreven. Dat leest heel prettig.
Dank je wel! Een fijne toevoeging in mijn ‘fotografie-bibliotheek’!

Marjan Cordewener- de Hoop
Marjan Cordewener- de Hoop
3 jaren geleden

Hoi Nando, ik heb je Webinar bijgewoond en gelijk je boek besteld. Dit is een juweel! M.i. een absolute must-have voor elke enthousiaste landschap-hobbyfotograaf Er is veel uit te leren en wat ook heel fijn is, is dat je de instellingen hebt willen delen. Je hebt zo ongeveer wel alle mogelijke situaties in dit boek behandeld. Ik stel alles manueel in. Natuurlijk is elke lichtsituatie terplekke anders en ook elk objectief reageert anders, maar het geeft zeker een goede handreiking naar waar je zo ongeveer naar toe moet. Verder is het een heel toegankelijk en prachtig verzorgd en mooi geïllustreerd… Lees verder »

Rene Verschuren
3 jaren geleden

Ja ik heb het boek ontvangen, kan nu aan het lezen komen, of mooie plaatjes kijken. ps mooi boek

Bart Telling
Bart Telling
3 jaren geleden

Het boek viel vandaag met een harde bons door de brievenbus. Snel door gebladerd. Ziet er goed uit is eerste indruk.