Mijn boek over nachtfotografie

De nachtfotobijbel

In heb voor Photofacts Academy een nieuw boek geschreven. Mijn boek over nachtfotografie, de Nachtfotobijbel geeft je 101 tips voor noeste nachtfotografie. Lees meer over dit boek, en hoe te bestellen, in dit blogbericht.

Geschatte leestijd: 2 minuten

Na mijn succesvolle Landschapsbijbel heb ik nu een nieuw boek over nachtfotografie: De Nachtfotobijbel, 101 tips voor noeste nachtfotografie. In dit boek geef ik veel informatie om zelf met nachtfotografie aan de slag te gaan. Het is een leerzaam boek, maar ook een nuttig naslagwerk. En het staat natuurlijk prachtig in de kast naast de Landschapsbijbel, als je die ook in bezit hebt.

De nachtfotobijbel

Waarom noeste nachtfotografie? Dat wordt duidelijk als je de term opzoekt: 1) Actief 2) Altijd bezig 3) Arbeidzaam 4) Bedreven 5) Bezig 6) Dilligent 7) IJver 8) IJverig 9) Moeizaam maar toegewijd 10) Naarstig 11) Nijver 12) Onvermoeibaar 13) Toegewijd maar moeizaam 14) Vlijtig 15) Werkzaam.

Bijna alles kan nachtfotografie zijn

Nachtfotografie is heel divers. Het is niet alleen het fotograferen van een sterrenhemel, Melkweg, of sterrensporen. In feite kunnen alle soorten fotografie onder deze term vallen, zo lang je maar in het donker van de avond of nacht uitvoert. Portretfotografie, stadsfotografie, industrie, of lichttekenen. Waarschijnlijk kun je er nog wel meer verzinnen.

In mijn boek over nachtfotografie laat ik een hele diversiteit aan onderwerp aan bod komen. Het geeft je de tips om zelf aan de slag te gaan, om zelf verder te experimenteren en ontdekken.

Een reklame boodschap

Wil je ook een exemplaar van de Nachtfotobijbel?
Bestel het via de website van Photofacts.

Mijn boek over nachtfotografie

Op 7 december heb ik een webinar gegeven. Noem het de officiële lancering van het boek.
Dit webinar is terug te kijken via deze link.

Naast mijn boek over nachtfotografie ook een video cursus

Ik heb er ook een cursus voor opgenomen, waarvoor ik in de komende maanden nog meer video’s zal opnemen.

Wil je ook een exemplaar van de Nachtfotobijbel?
Bestel het via de website van Photofacts.

Photofacts Academy is het leerplatform waar ik video cursussen geef over fotografie. Een lidmaatschap geeft je toegang tot al mijn cursussen, maar ook van veel andere fotografen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Met een proeflidmaatschap krijg je een goed idee. Ik zie je graag bij mijn video cursussen.
Ga naar www.photofactsacademy.

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bas Berkhuijsen
Bas Berkhuijsen
2 jaren geleden

Lekker leesbaar boek Nando! Zowel de beginnende als de wat meer gevorderde fotograaf kan hier basis kennis, inspiratie, en hoe was het ook alweer (naslagwerk) in vinden. Fijn dat er bij de geplaatste foto’s ook de exif gegevens te vinden zijn. Aanrader voor in de bibliotheek of fotoreeks.