Mijn boek Perfect Belichten

Mijn boek Perfect Belichten

Het is eindelijk zover. Vanaf 26 mei zal mijn boek Perfect Belichten door VanDuuren Media uitgegeven worden. Een prachtig boek met veel wetenswaardigheden over het belichten van je foto, verdeeld over 5 hoofdstukken. Je kan nu al een boek bestellen. Doe je dat, dan krijg je tijdelijk 5 euro korting.

Geschatte leestijd: 3 minuten

Het heeft even geduurd, maar daar is mijn boek Perfect Belichten dan eindelijk. Vanaf 26 mei ligt het in de (digitale) winkel. Het is een prachtig leerboek waarmee je alles over belichting bij elkaar hebt. En het is bovendien compleet met opdrachten per hoofdstuk, en de mogelijkheid om aanvullende video tutorials van mij bij Photofacts Academy te bekijken.

Mijn boek Perfect Belichten
Gedurende de voorinschrijving kan je mijn boek Perfect Belichten bij VanDuuren media met 5 euro korting krijgen.

Dit boek verschijnt 26 mei 2021.
Reserveer het boek nu alvast van €34,99 voor €29,99
(actieprijs t/m 24-05-2021)

Mijn boek Perfect Belichten is min of meer de papieren versie van het e-book Licht Vangen dat ik vorig jaar publiceerde. Maar het is ook meer dan dat. Het is uitgebreid met een heel uitvoerig hoofdstuk over HDR fotografie. Alle mogelijkheden die je hebt om de belichting in moeilijke situaties te beheersen komt aan bod.

Pre-order mijn boek Perfect Belichten en krijg 5 euro korting

De voorinschrijving voor mijn boek Perfect Belichting is gestart. Het verschijnt op 26 mei, maar je kunt nu al je exemplaar bestellen via de links op deze pagina.

Mijn boek Perfect Belichten

Dit boek verschijnt 26 mei 2021.
Reserveer het boek nu alvast van €34,99 voor €29,99
(actieprijs t/m 24-05-2021)

Een interview op Computer Totaal

Onlangs ben ik geïnterviewd door Robert Teunissen voor het blog Computer Totaal. Ik vertel daarin meer over mijn boek en over de inhoud daarvan. Om het interview te lezen kun je naar https://blog.computercreatief.nl/fotos-perfect-belichten/ gaan.

Bekijk ook het Webinar Licht Vangen

Alles staat op dit moment in het teken van het Perfect Belichten van je foto. Met het Webinar Licht Vangen dat ik 11 mei 2021 zal geven vertel ik op een boeiende manier meer over alles wat je moet weten over de perfect belichte foto.

Inschrijven voor het Webinar Licht Vangen kan via het volgende inschrijfformulier. Wees er snel bij, want vol is vol.

[iframe src=”https://embed.webinargeek.com/69ec75032ffd59dd12aab89b2ad10356057fd9f31e391c9274″ width=”100%” height=”300″]

Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mathy Heijmans
Mathy Heijmans
3 jaren geleden

Leuk Nando, dat was een hele klus denk ik. Mooi als je zo’n project weer afgerond hebt. Ik ben benieuwd. Zojuist een pré-order bestelling gedaan.