Mijn favoriete foto’s van 2021

Een van mijn favoriete foto's van 2021

Een terugblik naar al mijn fotografie van het afgelopen jaar levert een enorme stapel (digitale) foto’s op. Daar zitten natuurlijk foto’s bij die er voor mij persoonlijk bovenuit steken. Ik durf ze niet de beste foto’s van 2021 te noemen, maar het zijn zeker wel mijn favoriete foto’s van 2021. Kijken jullie mee?

Geschatte leestijd: 10 minuten

 Een van mijn favoriete foto's van 2021
Een fantastisch moment op het strand van Schiermonnikoog.

Nu 2021 ten einde is gekomen, is het een mooi moment om terug te kijken naar al het werk dat ik in dat jaar gemaakt heb. En dat zijn nogal wat foto’s. Het doorkijken om mijn favoriete foto’s van 2021 te selecteren zou veel werk zijn, maar gelukkig ben ik vrij consequent geweest met het toekennen van een sterrating in Lightroom Classic. Zo kon ik heel snel die favoriete foto’s selecteren.

Een reklame boodschap

Mijn selectie

Wat is jouw favoriet van 2021?

Jij zal ongetwijfeld ook veel foto’s in 2021 hebben gemaakt. Het is leuk om terug te kijken en een selectie van jouw favoriete foto’s van 2021 te maken. Heb je die selectie gemaakt, laat ze dan in een album afdrukken. Zo komen de foto’s nog beter tot leven en is het eenvoudig om ze mee te nemen naar vrienden of familie. Bovendien staat het leuk in je kast.

Helaas weet ik nog niet waar ik zelf een album zou laten maken. Misschien dat ik Saal digitaal eens ga proberen.

Nu komt de moeilijke vraag? Wat is jouw beste foto van 2021? Heb je die gevonden, dan nodig ik je uit om deze onder dit bericht in een reactie te delen. Het is bovendien leuk als je iets over de foto vertelt. Ik kijk uit naar je reactie.

Advertentie
adsense
Abonneer
Laat het weten als er
guest

11 Reacties
Nieuwste
Oudste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marga Elberse
Marga Elberse
2 jaren geleden

Dag Nando,

één foto kiezen is wel heel moeilijk.
Veel gefotografeerd in 2021.
Ook heb ik me gewaagd aan “druppel fotografie”.
Dit is chocolademelk.
Iets héél anders van wat ik normaal fotografeer.

chocolademelk 2 (Middel).jpg
Annette Schoof
Annette Schoof
2 jaren geleden

Hoi Nando,
Mooie serie foto’s van je. Ik heb zelf echt enkele prachtige beelden, mede door de VIP cursus. Maar de ingestuurde heb ik met een macro lens gemaakt terwijl ik aard bijen wilde fotograferen en bestookt werd door rode mieren. Het verwonderde me waarom dez mier een soortgenoot meedraagt. Is hij aangevallen, verwond, wordt hij opgegeten, opgeruimd? Geen idee waarom hij werd meegedragen. Als iemand dat weet hoor ik het graag.Het is een heel klein bestandje, zelf heb ik hem wel veel groter en is hij echt heel scherp. 🙂

rode bosmier-7561.jpg
Annette Schoof
Annette Schoof
Antwoord aan  Nando Harmsen
2 jaren geleden

🙂

Jan Huijbers
Jan Huijbers
2 jaren geleden

Een prachtige en gevarieerde serie Nando. Omdat ze zo divers zijn -landschappen, mensen, macro , dieren- moeilijk om echt een favoriet aan te wijzen. Maar vooruit welke mij erg aanspreken zijn 1) Bruc in tegenlicht, prachtig door het licht, actie, compositie 4) Jökulsárlón, sterke compositie en mooi licht 14) Sanne tussen de klaprozen, heel mooi zacht licht en daardoor erg sfeervol 22) de Thialf en Sleipnir, veel te zien, bijzondere verlichting, avondsfeer. Opvallend: 6x IJsland foto’s. Van mijzelf wil ik er ook 2 uitlichten. Een macro van een het zeldzame Aosta-esparcetteblauwtje. Gemaakt tijdens een vlinderreis die al lang op mijn… Lees verder »

Jan Huijbers
Jan Huijbers
Antwoord aan  Jan Huijbers
2 jaren geleden

Ik had 2 foto’s toegevoegd maar zie ze niet terug ?

Jack
Jack
2 jaren geleden

p.s.
nu lukt wel alles !
J

Jack
Jack
2 jaren geleden

Helaas kan niet alle foto’s vergroot (?) bekijken maar van de enkele foto’s die dat wel lukte vind ik foto 20 super mooi uit komen.
Je foto’s inspireren.
Wens je een gezond nieuwjaar.

Piet den Besten
Piet den Besten
2 jaren geleden

het zal je niet verwonderen dat ik veel inspiratie haal van je foto’s over de Strabrechtseheide. Ik verblijf daar een250 uur per jaar. Ooit de vliegden op het Grafven gefotografeerd?