Menu Sluiten

Mijn nieuwe trouwfoto website is online

Zoals velen van jullie weten maak ik ook trouwreportages. Dit doe ik al meer dan 10 jaar met veel plezier. Ik vind het een voorrecht om een van de belangrijkste dagen van een koppel te mogen vastleggen. Hoewel ik ook andere soorten fotografie beoefen, vind ik naast landschapsfotografie de bruidsreportages het leukste wat ik fotografeer.

In de loop der jaren heb ik al een aantal keer de website voor trouwfotografie een nieuw jasje gegeven. De laatste keer is alweer zo lang geleden, dat het de hoogste tijd werd om dit weer opnieuw te doen. En dat heb ik gedaan; een compleet nieuwe website.

Advertisements

http://www.trouwfotograafnando.com

Naast de website heb ik ook een nieuwe Facebook pagina voor mijn trouwfotografie geopend. Zo is het mogelijk om mijn landschapsfotografie perfect te scheiden van mijn trouwfotografie. De pagina is te vinden op https://www.facebook.com/trouwfotograafnando

Advertisements

Dan komt natuurlijk nu de uitnodiging om mijn website te komen bekijken, om deze te delen met iedereen die op zoek is naar een trouwfotograaf, zowel voor trouwreportages als voor loveshoots, en om mijn Facebook pagina te liken. Een mooie recensie is natuurlijk ook van harte welkom, zodat toekomstige echtparen een goede keuze kunnen maken.

trouwreportage

 

trouwreportage nando

 

 

Deze berichten vind je misschien ook interessant

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x